- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błąd na stronie orange.pl - brak możliwości przeniesienia numeru
Próbuje przenieść numer na Orange kartę ale albo coś źle robię, albo mnie przenosi ciągle do strony https://www.orange.pl/esklep/telefony-i-urzadzenia?&offerType=VOICE&phoneId=null&loyalty=null&redir=...
Nie sposób przenieść numeru bo strona jest źle skonfigurowana. Może ktoś zna link gdzie bez problemu przenieść numer do Orange na kartę?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przenieś numer do Orange na kartę i zyskaj 1000 GB na 3 miesiące. Do tego możesz dostać 7800 GB.
Może trzeba wyczyścić ciasteczka, albo odblokować skrypty lub reklamy? Może inna przeglądarka?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przenieś numer do Orange na kartę i zyskaj 1000 GB na 3 miesiące. Do tego możesz dostać 7800 GB.
@j131napisał(-a)Może trzeba wyczyścić ciasteczka, albo odblokować skrypty lub reklamy? Może inna przeglądarka?
Teraz zapewne to pomoże.
Wcześniej nawet w trybie prywatnym w FF przerzucało do sklepu.
Ten problem już kiedyś był.
aktualny regulamin Bonus za przeniesienie numeru do Orange na kartę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie pomaga. Na różnych przeglądarkach po kliknięciu w przenieś numer i odbierz 1000 GB (https://www.orange.pl/gear/commerce/init-wizard?market=B2C&proposition=8531312&processType=NUMBER_PO...) to przenosi mnie na stronę sklepu. Nie idzie przenieść numeru choć wiem że kiedyś to robiłem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@maciejnet akurat nie zamknąłem trybu prywatnego i zakładki
to co jest od znaku zapytania to zapewne jakaś identyfikacja użytkownika, dlatego link może nie działać na innym urządzeniu.
Faktycznie coś robią bo teraz po zamknięciu okna prywatnego i ponownym otwarciu nie wejdzie się ze strony:
https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte
i znowu działa.
I znowu nie działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety nie działa. Nie udało mi się wejść na prawidłową stronę. Ciągle przekierowuje do sklepu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@maciejnet napisał(-a)
Niestety nie działa. Nie udało mi się wejść na prawidłową stronę. Ciągle przekierowuje do sklepu.
Sprawdź proszę. Powinno już działać 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mareknapisał(-a)
@maciejnetnapisał(-a)
Sprawdź proszę. Powinno już działać 😊
Powinno... Strona się fajnie otwarła, wypełniłem wszystkie potrzebne rubryczki, nacisnąłem ostatni guzik i ... czarny ekran... 😂 😡 🤔
edit. Pierwsza próba, jak zawsze robiłem przez chroma się nie powiodła, ale teraz spróbowałem przez mozillę i poszło 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej . Mi się wczoraj udało przenieść numer. Przesyłka DPD już gotowa do nadania. Swoją drogą i tak będę zmieniał kartę na esim więc wydaje mi się nie potrzeby krok z wysyłką plastiku. Natomiast dzisiaj to dzisiaj. Różnie może być.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@maciejnetto masz wyjątkową rzecz jedno sprawdzić:
Nie spieszyć się że zgodami dla 1000GB natomiast
EKO doładawować 3 razy po 5 zł
i spróbować aktywować następująco:
SMS 2400GB na 811
czekamy na SMS potwierdzjąy rejestracją do 2400GB
SMS START CYKL na na 813 (NL cykliczny na próbę za 15 zł regularnie 35 zł)
poczekać może do 25GB doda 200GB w NL
SMS 4800GB na 811
poczekać może do 225GB doda 400GB
SMS 5400GB na 811
może do 625 doda 450GB
i teraz ewentualnie skorzystać z darmowego NL z 7800GB do końca stycznia)
SMS START na 811 (darmowy NL cykliczny regularnie 45 zł)
Jednorazowy styczniowy NL na 5 dni z 5GB można odebrać w dowolnym momencie jak będzie w MO.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »