- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam.
Mam pytanie do osób zajmujacych sie usprawnianiem aplikacji MO , w tej aplikacji w zakładce " moje sprawy " nie mozna usunąć już dawno nieaktualne , zrealizowane i zamknięte zgłoszenia techniczne , z kumulowane od kilku lat , ja np. mam zgłoszenia jeszcze z 2018 roku do dzisiaj .
Czy nie można coś zmienić i poprawić , żeby każdy użytkownik mógł sam sobie decydować i usuwać zamknięte i zrealizowane sprawy ? Po to chyba są cykliczne aktualizacje aplikacji MO .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 pytanie bardziej do działu technicznego lub deweloperem obsługującego aplikację Mój Orange pod adresem e-mail:
Zawsze możesz założyć pomysł:
https://nasz.orange.pl/t5/forums/postpage/board-id/Nasz-Orange-Pomysly
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 pytanie bardziej do działu technicznego lub deweloperem obsługującego aplikację Mój Orange pod adresem e-mail:
Zawsze możesz założyć pomysł:
https://nasz.orange.pl/t5/forums/postpage/board-id/Nasz-Orange-Pomysly
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja mobilna w zakladce "Mój Orange
@ketrasaArtur zaznaczając rozwiązanie , skierowałem prośbę do działu technicznego , a pomysłu nie założę , bo nie ma zainteresowania rozwiązania tego problemu na forum , jest tylko twoja odpowiedź , za co dziękuję i pozdrawiam .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 założyłeś wątek wczoraj w godzinach późno wieczornych i narzekasz na brak zainteresowania na forum 🤔 Nie wszyscy forumowicze siedzą tu 24h, daj trochę czasu a temat się rozwinie. Mam tak samo, w zakładce Moje sprawy w apce też wiszą stare rozwiązane sprawy, osobiście mi to aż tak nie przeszkadza co nie znaczy że nie jestem za wprowadzeniem np. przycisku "Usuń" przy sprawach załatwionych, pozwoliłoby to na zrobienie porządku w tej sekcji. Tak jak napisał @ketrasaArtur rozważ założenie pomysłu, ja na pewno na niego zagłosuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pamiętam czasy tej aplikacji kiedy żadnych informacji o zgłoszeniach nie bylo. Teraz pod tym kątem jest o wiele lepiej
co do samego widoku, to nie jest tak źle, przynajmniej z mojego punktu widzenia 😉
po pierwsze, jak się wchodzi w te "moje sprawy" to domyślnie pokazywany jest widok karty z bieżącymi zgłoszeniami i zeby cos historycznego przeglądać, to trzeba przejść do drugiej karty - Zamknięte.
po drugie - nawet jak już jesteśmy na tej karcie Zamknięte, to widać ostatnie 2 sprawy. Zeby siegac dalej, to trzeba scrollować
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam.
@slav72 ja nie narzekam , 1) ponieważ dyskusja tutaj na forum jest dobrowolna i nie obowiązkowa .
2) " moje sprawy " po zgłoszeniu do działu technicznego, dostałem zwrotny SMS , że temat przekazano do do działu marketingu - czekam na zrealizowanie , dlatego ja osobiscie nie zakładam rozważenie pomysłu , ale inni też mogą .
3) Jeśli chodzi o porządki to jest dużo do zrobienia nie tylko w tej sekcji , np. Dawna usługa " URODZINY "
do dzisiaj jest zaznaczona jak aktywna i bezterminowa ,w aplikacji MO , i na stronie internetowej Orange , a została wyłączona 23 stycznia 2020 roku ! ( minęło już 3 lata)
Pozdrawiam.