- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Android EMUI 12.0.0 MO 5.78.0.11709 rozwinięcie dowolnej usługi bez limtu trwa wiecznie (szara przezroczysta przesłona z pomaranczowym wirującym okręgiem po środku (ładowanie))
PS
zaktualizowałem po usunięciu MO i restarcie w SKLEPIE PLAY ręcznie bo nie pokazywało wcześniej możliwości aktualizacji
do 5.78.1.11769 i jest OK
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
U mnie aplikacja działa calkiem calkiem
Do czego bym sie doczepil? To do pracy dzwonka z powiadomieniami. Tam licznik przeczytanych powiadomien zachowuje się roznie. Poza tym wszystkiech powiadomien, a jest ich naprawdę duzo, nie da sie szybko usunac. Jest to niewygodne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@mD_360 , robię porządki ręcznie, przesuwając paluchem po ekranie i do kosza😀 Jest czysto i schludnie😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Żeby się w domu tak łatwo porządki robiło 😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@slav72napisał(-a)@darusia84 co tylko dowodzi tego że aktualizacje "idą" do nas partiami, co kilka dni pewna pula użytkowników dostaje nową wersję.
I jest to bardzo rozsądne Release app updates with staged rollouts - Play Console Help (google.com)
I opiera się to na procentowym udziale użytkowników danej wersji aplikacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Wersja 5.80 przyniosła nowy wygląd
Druga ciekawostka którą zauważyłem teraz. Używam trybu ciemnego i jak chcę edytować nazwę numeru, podczas zaznaczania tekstu ta zaznaczona część jest ... mało czytelna. Nie wiem czy to wina aplikacji, czy też telefonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@spiro okej, zapytałem bo Xiaomi swoim MIUI w trybie ciemnym automatycznie zmienia kolorystyke aplikację na kolor ciemny niezależnie od samej aplikacji (trzeba to wyłączyć) i wtedy zdarza się że są nieczytelne elementy ponieważ MIUI robi to... źle. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Wersja 5.80 to przede wszystkim powiększenie reklam do połowy ekranu. Nie podoba mi się. W poprzedniej wersji można było odczytać cześć informacji o pakietach bez potrzeby przewijania ekranu. Może by te reklamy, o ile są niezbędne, przesunąć poniżej istotnych informacji? Druga rzecz to kolor czcionki numeru służącego teraz do przełączania kont. Poprzednie rozwiązanie z białym numerem na środku było estetyczniejsze, nie kłuło tak w oczy - zmieniłbym kolor i czcionkę na trochę mniejszą.