- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@mD_360 raczej nie, aplikacja nie ma szczególnych priorytetów jeśli chodzi o energię więc powinna zostać ubita jeśli nie jest używana. Ale zwrócę następnym razem na to większą uwagę i zobaczymy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Działa wam aplikacja? U mnie nie mogę wejść na konto z abo komórkowym i z neo+tel. Pojawia się błąd i prośbą o sprawdzenie później.
No i nie poprawili logowania odcinkiem z przodu 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@spiro u mnie działa bez problemu (sprawdzone przed chwilą) tak samo jak i logowanie za pomocą odcisku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@spiro u mnie na 3 telefonach aplikacja działa na 5+, problemy z kontem MO generują przeważnie takie błędy, zgłosić to wypadałoby 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@spiro mam podobnie jak @Anonim apkę zainstalowaną na trzech fonach. Czasami zdarza się, że muszę spróbować później, coś poszło nie tak, więc trzeba się wylogować i zalogować ponownie lub zostaję wylogowany i muszę się logować.
Mam dosyć już zgłoszeń w sprawie apki, a na razie poza problemami z wczytywaniem i logowaniem działa. Jednak jak podniesiony temat, to postanowiłem napisać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur a spróbuj proszę na każdym telefonie wejść w opcje: Więcej -> Ustawienia -> Zalogowano na urządzeniach. Daj znać czy na wszystkich 3 udało się tam wejść i ewentualnie jak opisane są urządzenia.
Na konto abo w aplikacji nie mogłem wejść, pomogło przelogowanie, ech... jak to ma tak działać to zacznę myśleć nad przeprowadzką do innego opa, który nie robi kombinacji ze zniżkami za efakturę...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@spiro mam przy sobie obecnie dwa smartfony, A9 i A5, na trzecim Xiaomi obecnie nie sprawdzę.
Na A9 już byłem zalogowany, wszedłem na listę zalogowanych urządzeń, jak podałeś. Zalogowane urządzenia to A5 i Xiaomi, aktualnego nie wyświetla.
Następnie chciałem wejść na A5 i tu już komunikat:
Ponowne logowanie i wszystko działa, nawet lista się wyświetla.
Kolejne sprawdzenie teraz na A9. Stany kont mogę sprawdzać, ale nie wyświetla się już lista zalogowanych urządzeń. Jest błąd, że poszło coś nie tak:
Po ponownym zalogowaniu na A9 lista zalogowanych urządzeń już się wyświetlała.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur czyli jest tak jak u mnie - aplikacja potrafi wyświetlić tylko dwa ostatnie urządzenia, na trzecim się wywala i trzeba kombinować.
Czy nazwy telefonów są prawidłowe? czy są tam powtórzenia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@spiro nazwy są prawidłowe. Dziś wieczorem sprawę na czterech urządzeniach, zobaczę jak zadziała.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@spiro lista zalogowanych urządzeń to maksymalnie dwa. Jak już jest zalogowane trzecie, to na pierwszym zalogowanym wyrzuca już błąd i itrzeba ponownie się logować.