- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
co sadzicie o tej stronie i co mam wpisac w tabeli tej pierwszej?? w polu Downstream
Attenuation
https://kitz.co.uk/adsl/max_speed_calc.php
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
witam ponownie i udało sie zwiekszyli mi z 10 na 20 mega moze nie mam pełnych 20 ale mam dobre ponad 15 🙂 to i tak lepiej niz 10 🙂 co było 🙂 zdziwiło mnie ze wszedłem w opcje routera i było przepustowosc 12,4 teraz 18,8 🙂 na speedtescie od 15 do gory
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
Ojej, naprawdę bardzo się cieszę 😄 życzę w takim razie bezawaryjnej przyszłości 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
ja zgłosiłem na stronie orange jak masz czat z doradca. fakt czesto sie trafi ktos co nic nie wie i tylko oklepuje regułki ale ja zrobiłem tak zalogowałem sie na stronie orange wpisałem dane pesele i id neostrady by miec konto i po zalogowaniu sie masz juz inny czat z doradca i do wyboru inne podzespoły. wiozłem tylko juz nie wiem co czy techniczny czy usługi stacjonarne i pisze im czy jest możliwość zwiększenia poczekałem chwile bo musiał doradca sprawdzić łącze i mówi ze max 20 a miałem 10 ustawiona zgłoszenie było w piatek a juz wczoraj miałem zrobione. żaden technik nie był widocznie sami przełączyli u siebie czy co 🙂 co do odległosci od centralki u mnie na wsi maja neta ponad 60 mega ja osobiscie mieszkam 2.2km od wioski ale kabel kłądli przez las to mysle ze moge miec tak 1.8km chociaz doradca pisał ze mu pisze 1.4km ale wiem gdzie kable ida i chyba troche wiecej. moze nie mam 20 mega ale za to 15 jest stabilne lepsze te 15 niz 10 co było 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś