- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
funbox10 co chwile rozlacza
dzisiaj zamontowali mi światłowód, na początku chwile podziałało na telefonie, a gdy połączyłem się z kompa to wywala cały ruter, diody migają, biała i pomarańczowa naprzemiennie po kilka razy. Reset nic nie daje, w apce wygląda to tak jak na zdj, czasem na zielono się świeci wifi, czasem działa wszystko. A nawet jak działa, to nie chce mnie połączyć z wifi nieważne jak blisko rutera stoje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sofcik zgłoś to na infolinii i poproś o diagnostykę zarówno modemu jak i linii światłowodu
Mogą chcieć resetować modem do fabryki z przywracaniem ustawień. Myślę, że jeśli parametry optyki będą w normie, to warto to zrobić. Sprawdź docisk wtyczek w gniazdach optycznych i stan patchcordu do modemu od gniazda. Zerknij czy nie jest złamany
Jeśli nic nie da, zgłoś uszkodzenie usługi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłosić problem z internetem i niech to naprawią, najlepiej jakby technik się pofatygował, bo to nowa usługa 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnick biała miga powoli, natomiast jak się odpala pomarańczowa to robi disco. I tak naprzemian, teraz np zrobiłem diagnostyke sieci i się naprawiło, ale co mi po tym, skoro zaraz i tak się wywal😕
@agat13 zgłosiłem, zasugerowali zmiane urządzenia, a potem coś się odwidziało i coś powiedziała o jakimś oprogramowaniu. Zgłosiła gdzie trzeba, i napisała ze do 36h sie ktos pofatyguje to ogarnac, dlatego probuje rozwiazan na wlasna reke bo moze cos z ustawieniami nie tak
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sofcik Twoja to jedno, diagnostyka zdalna z infolinii to zupełnie co innego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A to jest ta instalacja co to sam kopałeś?
Wejdź na stronę konfiguracyjną FB, znajdź w menu parametry sygnału światłowodowego i pokaż jakie są. Najprawdopodobniej coś się urwało. Pewnie trzeba będzie kopać jeszcze raz. Rurki położyłeś? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131napisał(-a)A to jest ta instalacja co to sam kopałeś?
Wejdź na stronę konfiguracyjną FB6, znajdź w menu parametry sygnału światłowodowego i pokaż jakie są. Najprawdopodobniej coś się urwało. Pewnie trzeba będzie kopać jeszcze raz. Rurki położyłeś? 😉
ale co ja mam kopać jeszcze raz, jak dzisiaj to montowali i od razu po tym jak podłączyli kable podłączyłem ruter i potem okazało się, że nie działa? co ma do tego mój wykop?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spokojnie, żartowałem. Spróbuj znaleźć te parametry, to sporo wyjaśni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
fb10 mam a nie 6, gdzie to dokładnie znaleźć?
teraz a ogóle to internet działa od jakichś 15-20 minut bez problemu, w tym, że tylko na telefonie - na komputerze nie mogę się połączyć, wyskakuje, że nie można połączyć się z tą siecią.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »