- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zwiększenie prędkości do 600Mb/s i wysoki rachunek
Cześć.
Jakiś czas temu zwiększyłem prędkość z 300Mb/s do 600Mb/s. Dziś logując do mój orange mam do zapłaty 150zł (po rabatach ~129). ktoś miał podobnie ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Nano sprawdź czy nie są to czasem 2 rachunki, być może w systemie nie była na czas odnotowana poprzednia wpłata i rachunki poprzedni i bieżący nałożyły się na siebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Nanonapisał(-a)Cześć.
Jakiś czas temu zwiększyłem prędkość z 300Mb/s do 600Mb/s. Dziś logując do mój orange mam do zapłaty 150zł (po rabatach ~129). ktoś miał podobnie ?
Błąd systemowy, wypada zrobić zgłoszenie poprzez czat czy telefon 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Nano warto to wyjaśnić na infolinii, bo nie dość, że wyższa opcja kosztuje drożej, to jeszcze dochodzi element dopłaty wyrównania za okres tej części abonamentu, kiedy prędkość już była wyższa... Czyli uporządkowanie według cyklu rozliczeniowego. Zawsze warto zerknąć w aplikacji MojOrange w zakładce faktury.. Tam powinno być szczegółowe rozliczenie. Można też sprawdzić to rozliczenie w fakturze elektronicznej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi to wygląda jednak na dwa rachunki, ja płacę za opcję 600/100 64 zł z kawałkiem po rabatach, więc 129 w przybliżeniu to jakby nie patrzeć opłata za dwa miesiące.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Masz już na to fakturę? Bo czasem te deklarowane kwoty nie są poprawne i warto poczekać na dokument. Chyba, że już mas fakturę to reklamuj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Twoja wysokość rachunku do zapłacenia nic mi nie mówi. Chodzi Ci o to że masz za dużo czy że za mało do zapłacenia? Na czym swoje przeświadczenie opierasz? Ja znam tylko swoją umowę i swoje faktury, o wysokości zobowiązań osób trzecich nie mam podstaw się wypowiadać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za miesiąc będzie odpowiednio mniej, nie przejmuj się. System jakoś tam sobie bilansuje zmianę warunków w ten sposób, ale na koniec wszystko się zgadza.