- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w ofercie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w ofercie
e tam 1. i tak te niby nowy dekoder tylko dla nowych abonentów itp nie obecnych 2 sagem dekodery to chłam bez obrazy i za mało stacji mają oferta stoi w miejscu bez obrazy 🙂 to nic dla obecnych 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w ofercie
@Piotrekk85 tak ale nie firmy chłam sagem miałem uhd 88 i whd to chłamy jedyny dekoder dobry godny polecenia w Orange jest to samsung ciu 100 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w ofercie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w ofercie
@Piotrekk85 miałem 2 lata Dekoder UHD 88 i zgrzewa się strasznie i potem nie da się przełączyć trzeba go wyłączać i włączać nie które kanały miały kratki potem mi wymienili na dekoder WHD 80 ciut lepszy ale np szybkość działania jest średnia ale zabrali mi go i dali znów UHD 88 potem rok walczyłem o inny Dekoder bo WHD 80 nie działa z światłowodem no zapłaciłem w salonie 200 zł Samsunga 100 ciu bo nawet jak umowę odświeżałem nie należał mi się fakt soft jest nie dopracowany w tym dekoderze i jest ubogi w funkcje ale bardzo go chwale bo jest szybki i ani razu mi się nie zwiesił i ma dobry odbiór i Orange zrobiło dobrą inwestycje w ten dekoder samsung ciu 100 🙂