- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
Myślę że Orange tak szybko nie wprowadzi nowego ;konkurenta; dla Samsunga ICU 100 bo jest to w miarę nowy dobry dekoder , chociaż ma i trochę wad które trzeba poprawić , a odnośnie internetu to może faktycznie pozostać przy 300 Mb. i nie narażać się na jakieś problemy po zmianach . Licząc oszczędności to wyszło by około 30-40 zł. miesięcznie. Mam czas do środy więc pomyślę jeszcze czy warto tracić pól roku obecnej umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@balbina12 opłaca Ci się ta zmiana na Orange Love 4U z opcją 300 Mb/s. Sam takiej zmiany dokonałem i jestem bardzo zadowolony. Na nowy sprzęt nie ma co czekać, bo faktycznie masz najnowszy możliwy zestaw. Najwyżej jeśli za jakiś czas wróci możliwość zamawiania Multiroom'u z ICU100 to zdasz dekoder UHD88 i pobierzesz nowy. Polecam też wydzierżawić od razu urządzenie Smart WiFi Box za 4,99 zł. Naprawdę solidnie poprawia prędkość i zasięg połączenia WiFi w domu. Jest to cena promocyjna, która w listopadzie wzrośnie do 9,99 zł. Kto jednak zamówi teraz zachowa cenę 4,99 zł miesięcznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
Maniako1983 mam w moim mieszkanku bardzo dobry zasię po WiFi więc na razie nie będę dokupywał nowego urządzenia, ale dzięki za podpowiedz i fajnie by było gdyby powróciła możliwość dobrania drugiego ICU 100 do M.R.
@Arti_Kn_Pl podpytam Konsultanta o świąteczne promocje może coś będzie do ; wyszarpania ; dodatkowo do nowej umowy Z uwagi że mam TV który obsługuje 4K to Eleven zwłaszcza transmisja z F1 w 4K jest dla mnie ucztą dla oczu , ale po zakończeniu sezonu warto się nad Twoją podpowiedzią zastanowić .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
@balbina12 na ten moment nic świątecznego nie ma, więc konsultant nic nie będzie wiedział :). Extra+ nie polecam, bo jest to zobowiązanie na jakiś okres wskazany w umowie z NC+. Bogaty ma ten plus, że jest to promocja elastyczna, a więc możesz w każdej chwili z niego zrezygnować i to telefonicznie. Z Extra+ tak się nie da, trzeba wysyłać pismo i jesteśmy związani umową na dłuższy okres. Co do Smart WiFi Box, to ma jeszcze ogromną zaletę. Podbija fajnie prędkość. Ja na komputerze stacjonarnym w innym pokoju niż Funbox 3 osiągam ponad 300 Mb/s, a między pokojami jest połączenie bezprzewodowe. Jedynie krótkim kablem podłączony mam komputer do Smart WiFi Box, który stoi obok PC.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
Maniako1983 pomyślę jeszcze nad tym Smart WiFi Box , trochę mnie zasmuciłeś że nie ma żadnych promocji i dzięki za podpowiedz o pakiecie Extra+ który w takim układzie nie wchodzi w rachubę. Jakiś czas temu miła Pani miała promocyjną ofertę na C+ ale wtedy nie skorzystałem z oferty , czy masz wiedzę odnośnie promocyjnych cen na C+ Selekt?. Jeszcze jedno gdybym zgodził się przejść na Love czy będę płacił opłatę aktywacyjną ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
@balbina12 promocję są :), po prostu nie ma jeszcze nic nowego w porównaniu do tego co Ci oferowano. Być może pojawi się coś do końca roku, ale nie ma jeszcze takiej informacji. Na Canal+ Select jest pewna fajna promocja. Musisz poprosić o promocję utrzymaniową tego pakietu za 29,99 zł miesięcznie. Mogą z tej oferty skorzystać też nowi klienci. Sam się przymierzam. Oczywiście jest to umowa lojalnościowa na minimum 12 miesięcy. Jako bonus dostaniesz do końca roku kanały Polsat Sport Premium z Ligą Mistrzów, ale potem będą zakodowane. Masz już Internet, więc nie będzie opłaty za aktywację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
@Piotrekk85napisał(-a)
A ta promocja jest dla klientów co mają umowę przez 7 miesięcy?
Tak
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
@Maniako1983 jeżeli można to mam do Ciebie chyba ostatnie pytanie ale mogące pomóc mi podjąć decyzję . Obecnie mam jeden z numerów telefonu w a2 mob... który mógł bym przenieś czy istnieje możliwość jego przeniesienia do oferty Love , czy nie ma takiej możliwości i otrzymuję nowy numer telefonu od Orange ? Dopytuję ponieważ czytałem jakiś czas temu w internecie że przeniesienie numeru na kartę w Orange jest niemożliwe.