- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witajcie w bloku u mojej mamy za około 2 tyg będzie dostępny światłowód obecnie ma umowe zawartą 2 tyg temu na orange love ma predkosc miedzy 20-80 mb . Czy można bedzie przejsc na orange love światło? Na stronie orange.pl twierdza ze nie ma takiej mozliwosci i nie mozna zmieniac pakietów. Co to ma znaczyć pytam sie?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Twoje pytanie dotyczy dosyć świeżej sprawy i ten temat nie był zasadniczo poruszany.
Generalnie obowiązuje zasada, że na światłowód można przejść w dowolnej chwili, niezależnie od bieżącej umowy. Myślę, że promocja Orange Love nie powinna stanowić tu problemu. Konfigurator na stronie orange.pl może jeszcze nie ma takiej funkcjonalności 🙂
Jeśli w Twojej lokalizacji jest dostępny światłowód, to spróbuj zadzwonić na 801234567.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana Love VDSL na Love Światłowód
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Twoje pytanie dotyczy dosyć świeżej sprawy i ten temat nie był zasadniczo poruszany.
Generalnie obowiązuje zasada, że na światłowód można przejść w dowolnej chwili, niezależnie od bieżącej umowy. Myślę, że promocja Orange Love nie powinna stanowić tu problemu. Konfigurator na stronie orange.pl może jeszcze nie ma takiej funkcjonalności 🙂
Jeśli w Twojej lokalizacji jest dostępny światłowód, to spróbuj zadzwonić na 801234567.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przejść można tylko jak się ma jeszcze telefony na które są rabaty , to przy nowej umowie już tych rabatów nie będzie. U mnie pojawił się Pan występujący w imieniu firmy orange namawiający do przejścia z neostrady na światłowód i zapewniał że rabatów nie stracę, a w dwóch różnych salonikach orange stwierdzono że jednak stracę. Mam 4 numery telefonów na siebie i strata byłaby duża. Dlatego radzę dokładnie się wszystko dowiedzieć. Dlatego nie będę ryzykował i poczekam jeszcze rok aż się skończy okres umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Można bez problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
posiadasz teraz rabat orange open, robiac migracje na ftth tracisz go czy nawet zmieniajac jeden z abo na komorke.
mozesz dostac rabaty na komorki jezeli:
- posiadasz orange love albo tel stacjonarny
- abonamenty komorkowe musisz zmigrowac do nowych planów komorkowych
przelicz na spokojnie i zobaczysz roznice. mimo ze nie wiem co tam posiadasz mysle ze roznica nie jest az taka duza. ile masz orange open -55zł?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz przejść bez problemu.Co do rabatów - wszystko zależy jakie masz dotychczas i jakiemasz plany taryfowe.
Jeśli masz Plany komórkowe - Standard, optymalny czy wzbogacony - rabaty Ci zostaną:):)
Jeżeli masz SmartPlany LTE - stracisz stare rabaty (jeżeli miałeś Orange Open Extra) - bez problemu w salonie zmigrują Ci je na Plany Komórkowe i włączą Ci się nowe rabaty