- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wolny internet
Witam. Ostatnio bardzo zwolnił mi internet. Było od 1 do 2 Mb/s, a teraz jest maksymalnie 150kb,s. Kabel sprawdzałem, router resetowałem zmieniałem się na 3G i nic. Dodam, że problem jest zarówno bezprzewodowo, jak i przez kabel. W grach ping jest normalny, 40-70 ms. Na speed testach pokazuje mi prędkość pobierania 1Mb/s , a upload 0,87Mb/s.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wolny internet
@PatrykM moze masz tzw lejek techniczny? https://www.telepolis.pl/wiadomosci/taryfy-promocje-uslugi/orange-blokuje-heavy-userow
Skoro grasz przez internet to masz pewnie duze zuzycie GB co generuje duzy ruch, duze obciazenie danego nadajnika. Orange w takim przypadku ogranicza czasowo predkosc internetu.
Najlepiej skontaktuj się z konsultantem na czacie lub telefonicznie. Sprawdzi co Ci na linii piszczy😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wolny internet
No nie wiem. Fakt, korzystam dużo, ale jak patrzyłem to z prędkością pobierania po 23 jest tak samo jak za dnia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wolny internet
@PatrykM z Twojego opisu wynika, że skończył się Tobie limit transmisji danych. Sprawdź na Mój Orange ile masz jeszcze GB.
Być może nadajnik jest mocno przeciążony lub jest awaria.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wolny internet
@PatrykM jaką masz usługę na internet? Nielimitowane są tylko na kabelku. Według mnie nawet jak masz najwyższy pakiet, to masz limit 150 GB w strefie domowej + 100 GB poza, razem daje 250 GB. Po wykorzystaniu tej paczki danych, masz internet nielimitowany o prędkości do 1 Mbit/s.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wolny internet
Wykorzystałem na pewno więcej niż 250 GB i było ok. A nawet jeśli ograniczenie by było do 1Mb/s, to spokojnie powinno do tej wartości dochodzić, a jest 100-200 Kb/s.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wolny internet
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wolny internet
Tak, wszystko opłacone. Zadzwonię na infolinię i może się czegoś dowiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wolny internet
A może jednak ktoś mógłby sprawdzić czy wszystko w porządku. Lokalizacja to Załusków
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »