- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatlowod i Netflix PSN
Witam,
Czy ktos korzysta z powyższych usług za pomocą światlowodu orange? Usługe mam od 3 tygodni i jestem załamany:/ Zamówiłem pakiet 300 MB/s , a przy teście na netflixie pojawia mi się transfer 5 MB/s. Podobna sprawa wygląda na PSN, przy probie sciagniecia gry kilkunasto gigowej pojawia się czas oczekiwania ok. 15-20 godzin. Transfer z umowy pojawia się tylko na speedtescie. Jezeli te 300 MB/s mam miec tylko podczas ogladania stron www to ta cała usługa mija się z celem. Czy możliwe, że przy Netflixie czy PSN transfer jest ograniczany przez Orange? W UPC miałem umowę 30 MB/s i działało to wszystko o niebo lepiej. Macie jakieś pomysł czy jest szansa coś poprawić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatlowod i Netflix PSN
@Cube822 Masz opisane przez kolege @mabud73 na problemy https://nasz.orange.pl/t5/%C5%9Awiat%C5%82ow%C3%B3d-i-Neostrada/Mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-rozwi%C4%85zani...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatlowod i Netflix PSN
Dzięki za info, dopisałem u siebie już po loginie magiczną końcówkę /ipv6, ale niestety predkość netflixa nie uległa zmianie, cały czas jest ok. 5 MB/s. PSN fakt trochę przyspieszył, ale to i tak jest ponad 5 h sciągania 😕 Szczerze mówiąć nie tego oczekiwałem po tej usłudze
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatlowod i Netflix PSN
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatlowod i Netflix PSN
Przeczytałem ten temat i szczerze mówiać jestem załamany. Może mi ktoś sensownie odpowiedzieć na co komu takie łączę, kiedy tak naprawdę mogę je wykorzystać tylko do przeglądania stron www, a w usługach gdzie predkość internetu jest wymagana jest ona ograniczana do kilku Mb/s? Przecież to jest jakaś kpina 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatlowod i Netflix PSN
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatlowod i Netflix PSN
Dzięki @Artur, tak zrobie.
Piszesz, że nie słyszałeś o problemach z powyższymi usługami, a mógłbyś się odnieść jakość do tych dwóch tematów:
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatlowod i Netflix PSN
@Anonim Dzięki, włąśnie to czytam. Mam tylko obawy, że mój problem, może zostać nierozwiązany...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatlowod i Netflix PSN
- « Poprzedni
- Następny »