- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Routing ogólnie
@sebaswiderski a ja rozumiem, że pracujesz w Orange i pewnych rzeczy nie możesz napisać.. bo różnice w problemach widać gołym okiem. :cathappy: Więc koniec tematu w tym kierunku, bo ten temat dotyczy routingu w Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Routing ogólnie
Najgorsze jest to, że Orange ewidentnie wprowadza klientów w błąd - przynajmniej w przypadku oferty dla Warszawy dając do zrozumienia, że takich problemów w Orange nie ma - hasło "brak opóźnień – grasz bez lagów w swoje ulubione gry online." - to jest jawne wprowadzanie w błąd.
Zakładając, że moją ulubioną grą jest Counter-Strike: Global Offensive i chcę grać ze znajomymi na serwerze w Polsce - to opóźnienie wynosi 50ms+ i często traci pakiety 1-4%.... Więc halo - jak bez lagów? ...
Lagi są i to momentami okropne. W dodatku - hasło brak opóźnień oznacza, że ping do każdego serwera powinien wynosić uwaga - =0ms. A tak nie jest. Opóźnienia są i to wysokie, są lagi i to odczuwalne w całkiem pokaźnej ilości gier.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Routing ogólnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Routing ogólnie
Co może tez poprawić ta sytuacje :catwink:
warto to ogarnąć :catvery-happy:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Routing ogólnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Routing ogólnie
Napisałem do UOKiK. Ciekawy jestem, co z tego wyniknie. Tak beznadziejnego dostawcy nigdy nie było. I już nikt tego dna nie przebije - bo się po prostu nie da. W gry P2P absolutnie nie da się grać... To jest po prostu... a z resztą.... nie wypada używać słów, które są synonimem nazwy Orange publicznie.... bo są same obelgi - tylko na to zasługujecie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Routing ogólnie
@-brtk- Obecnie poszło tylko zapytanie gdzie i jak mogę zgłosić takie naruszenie, bo nie mam pojęcia co i jak w tym kierunku. Czekam na odpowiedź - dopiero potem pójdę dalej 😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Routing ogólnie
Ale napisałeś na słaby routing, czy na stwierdzenie "gry bez opóźnień i lagów"?
Ogólnie to do UKE powinno się pisać jak ma się mocną podstawę i wyczerpało się już inne środki komunikacji ze sprzedawcą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś