- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przyłącze telefoniczne 15m od domu a odmowa
Witam, czy ktoś mi może podać jaka realna kwota wynosi kabla do 15 metrów od słupa ze skrzynką w powietrzu do domu.. Ponieważ orange odmówiło mi instalacji wyliczając niby koszt na 800zł?
15 metrów kabla a skrzynka stoi nic chyba więcej nie potrzeba czy to naprawdę tak drogo?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słup jest jak najbardziej według mnie dostępny, był monter przyjechał pooglądał zrobił notatkę do podłączenia wpisał na zaś 20m od słupa co naprawdę wynosi jakieś 15m nie więcej i powiedział że prawdopodbnie widzimy się za kilka dni, czekałem kilka dni nikt nie dzwoni ani nie pisze okazało się dopiero po zajściu do salonu że usługa anulowana bo koszty >.> podpisałem rezygnację z umowy a konto na które się loguje w panelu orange dalej widzę nabija czas okresu rozliczeniowego i data wygaśnięcia umowy jest podana za ileś tam dni czyli jescze nikt tego nie zamknął nawet a rezygnacja podpisana 2 dni temu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz napisać w tej sprawie zgłoszenie lub zadzwonić na BOK z zapytaniem. Technicy zawsze podają w zleceniu przyczynę niezrealizowania instalacji.