- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przekroczenie limitu danych
Witam. Mam całkiem dziwny problem od kilku miesięcy. 10 dnia każdego miesiąca wifi czyli internet z rutera domowy działa tylko 3 dni po czym gdy dzwonię do Orange mówią mi że został przekroczony limit 40 giga co jest poprostu niemożliwe ponieważ ani ja ani brat nie oglądamy żadnych filmów nie pobieramy gier a tylko my w domu korzystamy z internetu. W zużyciu danych mamy wyraźnie napisane że najwięcej tracimy na youtube ale to tylko 1 giga przez niecałe dwa dni więc gdzie się podziały te 39 giga? Sytuacja powtarza się już od 3 miesięcy. 3 dni internetu i koniec. O co chodzi? Dodam że nie mamy żadnego wirusa ani nic z tych rzeczy. Wyłączone też mamy wszelkie automatyczne aktualizacje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie mieszkam na totalnej wsi i mam hasło i nie jest możliwocią żeby ktoś się podłączał i już dawno sprawdziliśmy tą opcję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za jakich urządzeń korzystasz? Na wszystkich udało Ci się sprawdzić zużycie? Router przywracałeś do ustawień fabrycznych?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Już powtarzałam że jakiekolwiek aktualizacje są wyłączone i specjlnie nie oglądamy żadnych filmów ani nic. Jakoś wcześniej nie było tego problemu. Pojawil się dopiero trzy miesiace temu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz