- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem rozwiązany, a raczej zlokalizowany.
To zależy od gry, są gry które pobierają się wolniej (pewnie obciążone serwery albo dziwna kompresja, która może być przyczyną), a są gry które lecą nawet i po 600 Mbps:
Tu akurat pobierałem GTA 4. Także nie jest to problem od Orange. Z Origina i Battle.net idzie prawie że pełna prędkość (60-100 MB/s). Nie oczekuję pełnej, wiadomo - internet domowy, ale jest dobrze 🙂 Patrząc na opinie - nie sądziłem, że będę tak zadowolony z tego łącza.
Także dzięki za pomoc wszystkim!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy ze Steam
@Anonim: wszyscy bardzo się cieszmy że problem który zgłosiłeś na forum de facto nie istnieje. Wszak problemy, podobnie jak smoki, mogą nieistnieć na wiele różnych sposobów...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy ze Steam
A mógłbyś powiedzieć o co Ci chodzi?
Na początku myślałem, że problem leży po stronie Orange bo z innych serwisów idzie normalnie, zapytałem na forum, potem przebadałem wątek i okazało się, że problem jest - ale nie ze strony Orange. Więc de facto Twój post nie powinien istnieć, gdyż problem nie jest jak smok - ale nie leży po stronie Orange. Wybadałem, zostawiam wątek dla potomnych i tyle. Po co ten przytyk?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy ze Steam
@Anonim: OK, sorry jeśli Cię uraziłem. Po prostu te niewielkie różnice w parametrach wydały mi się nieistotne, z każdego praktycznego punktu widzenia. Ale oczywiści YMMV, odpowiednim wzmacniaczem to i smoki da się do istnienia powołać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy ze Steam
Nie ma problemu, tylko niesprawiedliwym jest mówienie, że problem nie istnieje 🙂
Gdyby nie istniał, tego wątku również by nie było.
Po prostu z ciekawości chciałem dopytać, może ktoś miał takie same problemy i znałby rozwiązanie, a okazało się że wina jest po stronie Steama i problem jest tak naprawdę "nierozwiązywalny" ;D
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy ze Steam
Spokojnie Panowie nic się nie stało. Mi nikt nie płaci za porady czy pisanie na forum. Pytać każdy może a odpowiedź można udzielić lub nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy ze Steam
@marder @Anonim : też uważam że posty mieszczą się w granicach dopuszczalnych netykietą i regulaminem. Jednakże, jeśli @Anonim czuje się urażony i uważa inaczej to po prostu poproszę moderatora o skasowanie mojego komentarza. Sami jak wiecie nie możemy swoich postów usuwać...
@Anonim: czy życzysz sobie tego?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy ze Steam
W żadnym wypadku nie czuje się urażony!
Bardziej chodziło mi o sens Twojego posta, problem został zlokalizowany i wątek powinien zostać zakończony, a insynuacje, jakoby problem nie istniał były IMO niesprawiedliwe 😉
Nie ma co usuwać!
- « Poprzedni
- Następny »