- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z realizacją zamówienia orange love pomocy
Witam forumowiczów, jestem nowy przepraszam jeżeli pisze w złym dziale.
Wyjasnie swój problem z firma orange.
Otoz zdecydowalem sie na usluge orange love TV+Internet do 80mb/s z prezentem.
W systemie widnieje ze bez problemu ta usluge moge posiadac. Wiec wzialem zamowilem technikow wszystko cacy, w koncu staly internet nie jakies LTE od Playa. Teraz zaczynaja sie schody.
Usluga zamowiona fajnie monterzy maja byc w pon. miedzy 8-11 rano. Czekam godzina 9, godzina 12 nie ma ok. Godzina 15 nie ma. Dzwonie na infolinie Pani ktora przyjmowala zamowienie nie potwierdzila go i nie zakceptowala, jeszcze raz trzeba skladac mowie... ok. Poszlo to samo. monterzy zamowieni na 2 dni puzniej od zlozenia zamowienia miedzy 18-20 wieczorem. Monterzy dzwonia o 11 rano przepraszamy ale zamowienia nie zrealizujemy bo taka usluga nie moze zostac u Pana wykonana bo trzeba byloby przeprowadzic 21m kabla i zamontowac 3 slupy. Mowie co?! Kiedys byl internet i nie bylo problemow. A monterzy nawet nie zobaczyli jak to wyglada bo ich wgl nie bylo (Super).
Dzwonie na infolinie konsultantka mowi: Oni musza doprowadzic ta usluge i to jest bujda z ich strony. Ok zamowienie poszlo jeszcze raz. Dzis dzwonie zamowienie znowu nie zostalo zatwierdzone i bym czekal na darmo. Dzwonie na dzial techniczny. Zmowienia nie ma Pan niby przyjal ale czy jest to nie wiem. Co mam robic?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sasiad na przeciwko ma. obok mnie tak samo. Technicy nawet nie raczyli przyjechac zobaczyc... Ale dzwonic to dzwonia co chwile a ja chce normalnej odp. Rozumiem nie ma i tyle ok... Wezme lte w orange bo dobry zasieng mam i po bolu ale takie obiecywanie to nie na miejscu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nawet nie jestem w stanie Ci odpowiedziec ale na 99% tak. Przynajmniej tak twierdzi Pan ktory ma za 2msc montowac swiatlowod.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tam jest stara infrastruktura i od dawna nic nie bylo zmieniane. Ostatni internet jaki mielismy to speedtouch modem 512kb/s od Starego orange wtedy chyba Neostrada TP. na oko 8-10 lat temu 😞 Wiem smutne ale mieszkalem gdzie indziej i nikt z domownikow nie udczuwal potrzeby stalego internetu tylko 2g potem 3g no i lte.