No nic ,pozostało czekać nam na plany he he.
Ja nie będę czekał, jutro przejadę się do punktu Orange, ale już w Warszawie, bo u mnie w Konstancinie to nic nie mogą poradzić i nic nie wiedzą, jak nic nie pomoże, to będę działał tak jak było napisane parę postów powyżej. Za długo już to trwa aby wciąż przepłacać i dawać się robić jak pijane dzieci we mgle ![]()
No i tutaj właśnie dochodzimy do momentu gdzie jest pewien szkopuł, czyli żaden, ale to dosłownie żaden dostawca nie dostarczy mi internetu stacjonarnego/domowego prócz Orange, coś gdzieś kiedyś słyszałem że Orange jakoś się dogadało z TP czy coś w ten deseń i teraz mają monopol w niektórych miejscach. Dlatego zależałoby mi najbardziej na tym aby udało się wzmocnić i naprawić to, wymienić kable czy coś, bo skoro planów na światłowody wciąż nie ma, to może chociaż uda się zrobić tak aby trzymało ten ustalony próg, czyli 56 mb/s
No tak szczerze mówiąc, to faktycznie szukałem na stronach internetowych, dokładnie na jednej stronie PanWybierak.pl. Sprawdzałem opinie tej stronki to miała ocenę 4.7/5, także w ciemno zaufałem. To najlepiej dzwonić do różnych dostawców sieci i pytać się czy dadzą radę zamontować stały stacjonarny domowy internet?