Nie można wyświetlić tego widżeta.

Prędkość internetu korzystając z Wifi 5Ghz

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 1020
  • 3352
  • 0

@tolek Mogę wycofać to bo ja tego nie wskazałem? 🙂 

• 1020
  • 3352
  • 0

@tolek  Bo ja pewnie na 19 poziom nie zasługuje chyba że herosi i zespół nasz Orange wyrazą zgodę żebym to zostawił? 🙂 

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 482
  • 2019
  • 11

@j131Jestem innego zdania. Domyślam, się że autor tematu to młody człowiek. W takim wieku najlepiej eksperymentować, psuć i naprawiać. Może akurat temat sieci okaże się czymś interesującym? Pamiętam, jak miałem 16 lat i z łzami w oczach konfigurowałem Neostrade:) Wtedy nie było to takie proste... Na tyle złapałem bakcyla, że dziś robię oprogramowanie serwerowe, a sieci to coś w rodzaju hobby.

• 1020
  • 3352
  • 0

@atlas_cudow  No młody nie bardzo mam 33 lata 🙂 ja się amatorsko interesuje informatyką 🙂 

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 482
  • 2019
  • 11

@JanuszbbaNa naukę nigdy nie jest za późno 😄

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1812
  • 7886
  • 66

@Januszbbanapisał(-a)

@tolek  Bo ja pewnie na 19 poziom nie zasługuje chyba że herosi i zespół nasz Orange wyrazą zgodę żebym to zostawił? 🙂 

Ofttopicowo to głównie chodzi o to, że jak ktoś trafi na ten wątek to żeby miał w drugim poście rozwiązanie na pytanie zadane w wątku, inaczej musi się przekopywać przez kolejne podstrony. 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6339
  • 25900
  • 216

@atlas_cudownapisał(-a)

Domyślam, się że autor tematu to młody człowiek.

...

Raczej pudło. Ale ja @Januszbba nie zniechęcam do działania. Problem w tym, że on często najpierw działa, potem pyta a dopiero pod przymusem udaje się go zmusić do głębszej refleksji. No i notorycznie serwuje nam tu problemy XY. Więc wszelkie doradzanie mu jest obarczone znacznym ryzykiem (dla niego naturalnie). Stąd moja rada. Nie obrażę się jeśli z niej nie skorzysta 😉, wręcz przeciwnie będę zachwycony.

• 1020
  • 3352
  • 0

@j131  Jest w tym jakaś prawda 🙂 ale lubię Was 🙂 nauka od Was herosów jest dla czymś wyjątkowym 🙂 jest to wyjątkowe forum. 🙂 

• 1020
  • 3352
  • 0

Przymierzam się do zakupu telefonu z 5g ale szczerze jeśli teraz kupię to potem 5g mi nie będzie działało po roku lub 2 bo się zmieni coś i znowu muszę kupić wtedy telefon pytam bo ja nie siedzę w temacie 5g?

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1812
  • 7886
  • 66

@Januszbbanapisał(-a)

Przymierzam się do zakupu telefonu z 5g ale szczerze jeśli teraz kupię to potem 5g mi nie będzie działało po roku lub 2 bo się zmieni coś i znowu muszę kupić wtedy telefon pytam bo ja nie siedzę w temacie 5g?

@toleknapisał(-a)

@Januszbbanapisał(-a)

@tolek  Zrobię testy ale zastanawia mnie czy kupując smartfon 5g teraz to za jakiś czas częstotliwości się zmienią i trzeba będzie znowu kupić nowy telefon? 

Nie zmienią się. 🙂

Nic się nie zmieni. 

No i to już inny temat niepowiązany z tematem WiFi z wątku.