- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej. 2-3 tygodnie temu zgłosiłem usterkę Neostrady. Usterka została naprawiona i net działa sztywniutko, ale z ciekawości rzuciłem okiem na link, pod którym jest status mojego zgłoszenia i okazało się, że jest otwarte. Mam olać sprawę, czy zgłosić do Orange, że internet działa, aby zamknąć zgłoszenie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow według mnie to niedopatrzenie w odpisaniu zlecenia naprawy. W zależności jak było oznaczone ( można/nie można korzystać z usługi) tak zostanie ewentualnie naliczona bonifikata za uszkodzenie. Ja bym zadzwonił i zweryfikował czy rzeczona się należy i poprosił o zamknięcie zlecenia naprawy na infolinii
Samo zgłoszenie uszkodzeniowe nie ma wpływu na działanie usługi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Otwarty status zgłoszenia usterki. Chociaż dawno naprawiona. Zgłaszać to Orange?
Jak działa, to bym nie ruszał. Ktoś gdzieś źle kliknie i znowu popsuje...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow według mnie to niedopatrzenie w odpisaniu zlecenia naprawy. W zależności jak było oznaczone ( można/nie można korzystać z usługi) tak zostanie ewentualnie naliczona bonifikata za uszkodzenie. Ja bym zadzwonił i zweryfikował czy rzeczona się należy i poprosił o zamknięcie zlecenia naprawy na infolinii
Samo zgłoszenie uszkodzeniowe nie ma wpływu na działanie usługi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Otwarty status zgłoszenia usterki. Chociaż dawno naprawiona. Zgłaszać to Orange?
Działa, działa ale znając życie w Korpo oni mają to w raportach i pewnie ktoś nie dostanie premi, za długi czas realizacji taska.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow systemy są sprzężone i widać w systemach nadzoru od kiedy działa. Tego nie oszukasz. Otwarte zlecenie to zwykle niedopatrzenie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na bonifikacie w ogóle mi nie zależy. Raczej pytam po kątem opiekuna sprawy, żeby nie miał drzazgi w postaci "długiej naprawy". Jutro zadzwonię na infolinię żeby zamknęli zgłoszenie:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Daj sobie spokój i ciesz się netem. Wszystko jest w systemach i doskonale wiedzą co, gdzie i kiedy. Nie ważne co Ty widzisz jako klient. Ważne co oni widzą w swoich systemach. A widzą znacznie więcej i lepiej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za ileś miesięcy problem z internet może wystąpić, a potem czasem może pojawić się trudność bo są dwa otwarte zgłoszenia w tej samej kategorii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zgłoszenia uszkodzeń zamykane są przez montera. Możliwe, że zapomniał "odklikać". Nie ma to wpływu na korzystanie z usługi i kolejne zgłoszenia w przyszłości.