- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Światłowód Pro
@Katamari prawdopodobnie pojawi się w ofercie noworocznej wraz z debiutem nowego FunBoxa 10, co powinno mieć przełożenie na nowe oferty z wyższymi prędkościami internetu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Światłowód Pro
Noworcoznej w styczniu, czy noworoczne w czerwcu? Jeszcze pytanie czy mowa o 2024 w ogóle 😕
Jestem zdegustowany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Światłowód Pro
Jak żyję to nie słyszałem jeszcze o noworocznych ofertach czerwcowych...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Światłowód Pro
Tak jak nie widziałem by operator reklamował usługę (październik 2022) której nie wprowadził przez cały rok. A więc nie wiem, może czerwiec noworoczny, albo sierpień noworoczny 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Światłowód Pro
@Katamari masz dostęp do infrastruktury, aby wykorzystać prędkość z nowego routera? Z drugiej strony, czy jak będziesz miał taką prędkość, to ją wykorzystasz, czy tylko do testów?
W dużej większości przypadków wystarczy prędkość, jaka obecnie jest oferowana przez operatora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Światłowód Pro
W żadnym wypadku nie zamierzam bronić Orange lecz według mnie testy czy prezentacja możliwości w kilku wybranych miejscach w Polsce to jeszcze nie jest reklamowanie usługi z podaniem konkretnego terminu jej wprowadzenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Światłowód Pro
Nie ma się co nastawiać, że orange wprowadzi 8Gb/s. Najpewniej w kwestiach prędkości nic się nie zmieni narazie, jedyne co się zmieni to to, że do opcji 2Gb/s będzie dodawany funbox 10. W dalszej przyszłości(2-3 lata?) wleci 5Gb/s dokładnie tak samo jak we francji. Nie trudno zauważyć, że polska podąża ich schematem stąd też moje wnioski.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Światłowód Pro
Przeciez nie pokazali 50 Gbps, żeby traktować to jako tech demo. Ot prędkość która od dawna ma Inea, a nawet więcej bo mają 10 Gbps, a tu było 8
Liczę na to więc że wprowadza w końcu to co pokazali.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Światłowód Pro
To nie jest wprowadzane żeby klientowi zaimponować prędkościami tylko żeby robić kasę. Najpierw dostanie 3 Gb/s i zapłaci. Za rok dostanie 5 i znów zapłaci. Za 3 lata będzie zawrotne 10 i też sięgnie do portfela. Nie można tak od razu wyłożyć wszystkie karty na stół 😊