Orange Światłowód FTTH - Problemy od ponad 3 miesięcy

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 3124
  • 11822
  • 71

Cenzura na tym forum się zrobiła jak za PRL. Wycinają posty, wydzielają jakieś wątki że człowiek nie wie kto o czym pisze. Chyba trzeba będzie zakończyć działalność tym bardziej że ilość osób piszących drastycznie spada już od dobrego roku.  

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 490
  • 1829
  • 13

@marder huh? zły dzień? 
Nie podzielam wspomnianej tezy - jeśli ktoś łamie regulamin i np. pisze tutaj o polityce to oczekuję, że Moderacja albo upomni taką osobę albo usunie takie wątki/wpisy.

Ad niniejszego tematu - czy @Czarnek3 wykonałeś zalecenia @agat13 ?
Może FB po jakiejś aktualizacji "złapał" jakiś błąd (to tylko urządzenie elektroniczne) - wykonałeś reset do ustawień fabrycznych?  

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2665
  • 10398
  • 38

@Morciaknapisał(-a)

jeśli ktoś łamie regulamin i np. pisze tutaj o polityce to oczekuję, że Moderacja albo upomni taką osobę albo usunie takie wątki/wpisy.

nie chodzi o jawną rozróbę. Mnie np. ktoś naduczynnie scalił dwa wpisy, które celowo wpisałem jeden pod drugim oddzielnie, bo dotyczyły innych kontekstów. Chciałem żeby było czytelnie, jest papka. Bezmyślność.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 3124
  • 11822
  • 71

@pirenej Dokładnie. Później wchodzisz na wątek i nie wiesz co jest grane. Z jednego zrobiły się dwa albo na odwrót.

@Morciak Dzień mam dobry. Po prostu ruch mocno zmalał głównie w kwestiach światłowodu to nie widzę sensu pisania czegoś raz na 3 tygodnie z tematów które mnie interesują.