Olsztyn technik anulowanie umowy

ROZWIĄZANE

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 2
  • 0

Zrezygnowałem z usługi montera technika  ponieważ w domu wszystko było podłączone  a do skrzynek na klatce mial dostęp zresztą już działało wszystko , byłem w pracy nie mógł dodzwonić się technik to oni mi umowę anulowali światłowodu , kontakt utrudniony nie da się nic z nimi przez telefon ustalić . Mejlowo kontakt 7 dni , chat bot ich porażka . Konsultant jeden miły drugi chamski .Olsztyn 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15594
  • 64172
  • 825

@Olsztyn91  ponów zamówienie 

Jest taka zasada, że konsultant który wprowadzał zamówienie będzie przypisany do niego. Zapytaj na infolinii o niego, lub poproś o kontakt.

Założę się, że się odezwie, bo inaczej straci zamówienie 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 ODPOW. 4

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2843
  • 12105
  • 74

Aha, ok. 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15594
  • 64172
  • 825

@Olsztyn91  ponów zamówienie 

Jest taka zasada, że konsultant który wprowadzał zamówienie będzie przypisany do niego. Zapytaj na infolinii o niego, lub poproś o kontakt.

Założę się, że się odezwie, bo inaczej straci zamówienie 

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 13882
  • 129

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8678
  • 35100
  • 293

@Olsztyn91napisał(-a)

Zrezygnowałem z usługi montera technika  ponieważ w domu wszystko było podłączone  a do skrzynek na klatce mial dostęp zresztą już działało wszystko , byłem w pracy nie mógł dodzwonić się technik to oni mi umowę anulowali światłowodu , kontakt utrudniony nie da się nic z nimi przez telefon ustalić . Mejlowo kontakt 7 dni , chat bot ich porażka . Konsultant jeden miły drugi chamski .Olsztyn 

Czyli co, masz już gniazdko światłowodowe w domu? Bo jak nie masz, to technik musi przyjechać.

Czego od nas w tej sytuacji oczekujesz?