Nie można wyświetlić tego widżeta.

Oczekiwanie na światłowód

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 7
  • 18
  • 0

Jak długo można czekać 😅 Już prawie miesiąc od złożenia oferty przez internet. A nawet nie jest umówiony termin instalacji przez technika....

21 ODPOW. 21

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1800
  • 7837
  • 65

Zapoznaj się z Sprawdzenie statusu i zarządzanie wizytą technika | Orange Polska

Jest to usługa na własnej infrastrukturze czy na infrastrukturze innej firmy? 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14211
  • 58416
  • 706

@Janek111 Zamówienie to jedno, a podpisanie umowy, czy ustalenie terminu wizyty, drugie. 

Nie wiemy na jakim etapie jest Twoje zamówienie. Od tego jest infolinia, która po numerze zamówienia poda wszelkie informacje o jego losach. Ważne, aby ustalić numer sprawy...

Jeśli chcesz więcej info, podaj przybliżony adres (miejscowość, ulica), to może coś nam się uda podpowiedzieć czy wywnioskować w czym może być problem z instalacją usługi

• 7
  • 18
  • 0

Innej firmy. Dom jednorodzinny. Status jak ciągle w trakcie realizacji. Kontakty z BOK nic nie zmieniają.... Region Podkarpacie. Mam wrażenie że jest jeden technik na województwo 😅

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14211
  • 58416
  • 706

@Janek111 To wróżę z fusów, że może to być sieć innego operatora, a tu mogą się pojawić schody. Brak wolnych ekip, brak zakończonej inwestycji, brak...dobrej woli 🙂

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1800
  • 7837
  • 65

W BOK jaką dostajesz informację? 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 295
  • 1147
  • 4

@Janek111  ja na Podkarpaciu też czekam. Zamówienie złożyłem w lipcu. Dopiero we wrześniu pojawił się termin instalacji w aplikacji MO na 22 listopada.

• 7
  • 18
  • 0

No jednym razem otrzymałem numer telefonu do technika SMS i okazało się że wysłali mi mój własny numer telefonu 🤣 zazwyczaj że dziś się technik odezwie albo że że kilka dni....

• 7
  • 18
  • 0

A gdzie konkretnie na Podkarpaciu?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 295
  • 1147
  • 4

@Janek111 Sieć Voice net w moim przypadku. Ona jest tak naprawdę nie skończona. To właściwie oni mają podciągnąć kabel do budynku