Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowa oferta od 18.06

Czullo
Poziom 22, Odkrywca Przestworzy

Nowa oferta od 18.06

Po prostu zaczekaj jak na stronie www orange pojawi się możliwość zamówienia przedłużenia umowy na czas nieokreślony. Co jakiś czas Orange usuwa z oferty internet bez lojalki później wraca z możliwością zamówienia tylko przez tel ( żeby konsultanci mogli sobie zarobić "bonusy") później się pojawia normalnie na stronie. Tylko w tym roku ten schemat był przerabiany już 2 razy.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Nowa oferta od 18.06

Był w tym roku schemat przedłużenia umowy bez lojalki online? Ja widziałem tylko do brania nowej umowy.
Czullo

Nowa oferta od 18.06

Był. Sam przedłużałem w ten sposób, mając w momencie przedłużania umowę bez lojalki.

Morciak

Nowa oferta od 18.06

No patrz... a 6 w Lotto ani 5+2 w Euro Jackpota jakoś nie mogę trafić... Emotikon: Mrugający

Inny Matrix i tyle Emotikon: Mrugający no i jak ja mam nie lubić tej firmy, skoro w moim Matrixie są pro-klienccy i nie można na nich narzekać pod względem poziomu/jakośi świadczonych usług? Emotikon: Szczęśliwy

Mitar
Poziom 18, Badacz Przestworzy

Nowa oferta od 18.06

@Morciak 

Odstawiając żarty i sarkazmy na bok, 

byłem dziś ponownie w Orange i tym razem powiedzieli mi, że jak zrezygnuję i będę chciał brać Orange ponownie na nową umowę na czas nieokreślony to jej nie dostanę, tylko lojalka, nie wiem czy pracownik kłamał czy nie, w każdym razie Ty naprawdę miałeś ogromne szczęście.

Highlighted
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Nowa oferta od 18.06

Bo w salonie nie ma umów bez lojalki. Są tylko w kanałach zdalnych.
Mitar
Poziom 18, Badacz Przestworzy

Nowa oferta od 18.06

@Piotrekk85 

Wyraziłem się dość jasno i kilkakrotnie w salonie, że chodzi mi o umowę na odległość.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Nowa oferta od 18.06

To dosyć "normalne" w Orange, że sprzedawcy mało wiedzą o ofertach w innych kanałach sprzedaży. Podobnie o ofercie z KDR dostępną tylko w salonach nie dowiesz się zwykle na infolinii.
Anonim
Nie dotyczy

Nowa oferta od 18.06

Wiadomość zawiera hiperłącze

Potwierdzam ujęte w cudzysłów słowo od @Piotrekk85  po moim ostatnim kontakcie z obiema kanałami konsultacyjnymi. Chyba to są dwie drużyny, jak w reklamie Twixa. A powinno być inaczej.

Morciak

Nowa oferta od 18.06

Wiadomość zawiera hiperłącze
@Mitar - https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/48420/9d1eda0b-1db3-4bad-8b04-532fad5b93b3

Jak dla mnie ten krótki regulamin promocji jest przejrzysty. (Oferta reklamowana jako "internet na próbę" i jest aktualna.)

Klikasz na link infolinii sprzedażowej aby oddzwonili do Ciebie (aby nie popełnić mojego błędu i nie zapłacić za połączenia Emotikon: Mrugający ) i po połączeniu z pracownikami infolinii podaj informację, iż chodzi o dokładnie tą ofertę promocyjną.

Piwo postawisz jeśli kiedyś się spotkamy Emotikon: Mrugający