- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta od 18.06
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta od 18.06
Podsumuwując, miało być fajnie, szybszy internet większy transfer mobilny w orange love a jest fajnie tylko dla nowych osób i tych którym kończą się umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta od 18.06
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta od 18.06
Rozumiem, że nie podnieśli prędkości tym którzy maja obecne 100mbit czy 300mbit, bo ceny w "nowych" prędkościach są wyższe, wiec klienci mieli by więcej za mniej. Natomiast w wariancie 1gbit ceny są niższe niż poprzednio, wiec powinni podnieść prędkość starym klientom automatycznie 🙂 Sam zaczekam miesiąc-dwa na nowa ofertę bez lojalki i podejmę decyzje o czy zostawać na obecnych warunkach czyli 1000/100 czy wziąć 1000/300
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta od 18.06
@-brtk- Elitarny fan T-Mobile 😛
Wiadomo kiedy będzie T-Mobile? Już jest o tym głośno od pół roku a ich ofert nadal ni widu ni słychu. Sam jestem ciekawy jak to będzie działać, ale nie spodziewam się cudów 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta od 18.06
Myślę, że T-Mobile wystartuje od 1 września albo od 1 października...tak jak większość operatorów wprowadza zmiany...teraz zaczął się martwy sezon....nikt nie zwraca uwagi na zmiany...nowe prędkości w ofercie Orange przeszły bez echa ale myślę że Orange zrobił ruch właśnie ze względu na zbliżający się T-Mobile, który na pewno będzie chciał zaistnieć ze swoją usługą jako usługą Premium 😉
na razie powiedziałbym że obsuwa czasowa nie świadczy dobrze o T-Mobile...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta od 18.06
@pawel__b W grudniu 2018 czytałem że planują wprowadzić na początku 2019, a tu już zaraz lipiec a ofert nie ma. Też uważam że to nie świadczy o nich dobrze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta od 18.06
Uważam, że to skandal, że obecni, stali klienci nie dostali z automatu wyższych prędkości. Jeszcz pół biedy jeżeli komuś tam zostało 4-5 miesięcy, to się przemęczy miesiąc i przedłuży sobie umowę ale jeżeli komuś zostało do końca umowy 1,5 roku na przykład? Czyli dla przykładu Jan Kowalski wziął orange love miesiąc temu 300Mb/s z telefonem (5GB internetu) i płaci 89,99zł podczas gdy Pan Nowak idzie po nową umowę i dostaje za tą samą kwote 89,99zł dwa razy większy download, 3 razy większy upload oraz 7GB internetu mobilnego. Bardzo słaba zagrywka z waszej strony i mam nadzieję, że odbije wam się to czkawką
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa oferta od 18.06
Mało tego, powinni dostać pół roku za darmo! 😉
Bądźmy poważni - ja w piątek podpisałem aneks na światłowód 100 Mbps, TV na 3 dekodery wiedząc, że dostaję to, co mam na umowie. I wiedziałem, że wchodzi nowa oferta.
I nie narzekam.
Jeśli ktoś podpisał umowę przed startem tej promocji - no to czyja to wina - Orange, czy klienta?
I zgodnie z podpisaną umową - dostaje to, co na niej ma. Orange nic nikomu nie musi zwiększać.
Zwiększyli raz, z 600 na 1000 i była fala narzekań.