Nie można wyświetlić tego widżeta.

Niska prędkość internetu

ROZWIĄZANE

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 3
  • 0
  • 0

Niska prędkość internetu

Witam. Jeśli w umowie mam prędkość 11-20 Mb/s to jeśli Orange nie spełni wymagań mogę się upomnieć o zwrot połowy miesięcznego abonamentu. Jeśli tak to w jaki sposób to zrobić?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32785
  • 38815
  • 1388

Niska prędkość internetu

Abyś cokolwiek dostał musisz mieć zarejestrowane zgłoszenie techniczne (tzw. uszkodzenie choć nie zawsze uszkodzeniem jest) dot. brak minimalnej prędkości. Dopiero wtedy gdy wina jest po stronie Orange i trwa powyżej określonego czasu - możesz wystąpić o bonifikatę (oraz często i odszkodowanie).

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 ODPOW. 5

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32785
  • 38815
  • 1388

Niska prędkość internetu

Jeśli nie masz minimalnej prędkości, to przysługuje Ci zwrot całości. Ale oczywiście trzeba to zgłosić, a nie po czasie.

• 3
  • 0
  • 0

Niska prędkość internetu

Okey, ale to prawda, że przez pierwsze 10 dni łącze się musi ustabilizować a połączenie musi być na kablu Ethernet? I dopiero wtedy mogę się upomnieć o swoje? 

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32785
  • 38815
  • 1388

Niska prędkość internetu

Abyś cokolwiek dostał musisz mieć zarejestrowane zgłoszenie techniczne (tzw. uszkodzenie choć nie zawsze uszkodzeniem jest) dot. brak minimalnej prędkości. Dopiero wtedy gdy wina jest po stronie Orange i trwa powyżej określonego czasu - możesz wystąpić o bonifikatę (oraz często i odszkodowanie).

• 3
  • 0
  • 0

Niska prędkość internetu

Dzięki za pomoc. Odezwę się jeszcze w trakcie procesu. 

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 721
  • 1691
  • 34

Niska prędkość internetu

@MaCrOzerg Czekamy na informacja od Ciebie! A teraz, skoro odpowiedź @Piotrekk85 była pomocna to, oznaczę ją, jako rozwiązanie. W ten sposób inni będą mogli szybciej trafić na istotne informacje. Szczęśliwy mężczyzna