Neostrada na próbę

ROZWIĄZANE

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 14
  • 6
  • 0

Neostrada na próbę

Witam. Czy w Orange jest możliwość wzięcia Neostrady na okres próbny np. 14 dni?
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Neostrada na próbę

Niestety prawdziwych ofert "na próbę" nie ma.
Owszem zamawiając przez infolinię/internet/u przedstawiciela handlowego, masz 14 dni na odstąpienie, ale testowanie może nie być idealne.
Przez pierwsze dni od aktywacji usługi trwa synchronizacja linii i osiągi nie są idealne/stałe.
Jeśli skorzystasz z prawa do odstąpienia, płacisz aktywację (49zł przy e-fakturze) +proporcjonalny abonament za liczbę dni,w których usługa działała.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

14 ODPOW. 14

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Neostrada na próbę

Niestety prawdziwych ofert "na próbę" nie ma.
Owszem zamawiając przez infolinię/internet/u przedstawiciela handlowego, masz 14 dni na odstąpienie, ale testowanie może nie być idealne.
Przez pierwsze dni od aktywacji usługi trwa synchronizacja linii i osiągi nie są idealne/stałe.
Jeśli skorzystasz z prawa do odstąpienia, płacisz aktywację (49zł przy e-fakturze) +proporcjonalny abonament za liczbę dni,w których usługa działała.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Neostrada na próbę

Tak jak pisze @Piotrekk85 nie ma takiej możliwości chyba że zamówisz neostrade przez Internet a następnie odstąpisz od umowy....chyba ze wybierzesz tryb umowy na czas nieokreślony.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Neostrada na próbę

@Anonim: wiesz ile kosztuje aktywacja neo przy umowie na czas nieokreślony? nie opłaca się skórka za wyprawkę...
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Neostrada na próbę

@Piotrekk85 Już nie ma opcji na czas nieokreślony.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Neostrada na próbę

Żartujesz? oferta może być (jak była) mega droga, ale musi być (to prawo unijne nakazujące operatorom oferować umowy bez lojalek).
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Neostrada na próbę

Piotrekk85 napisał(-a):
Żartujesz? oferta może być (jak była) mega droga, ale musi być (to prawo unijne nakazujące operatorom oferować umowy bez lojalek).

@Piotrekk85 Nie żartuje pytalem się przad chwilą na czacie i dryndałem do BOK taka sama melodia nie ma opcji i nie było.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Neostrada na próbę

Była - sam kilka "sprzedałem" jak pracowałem dla Orange. Czy jest teraz? - zweryfikuję po długim weekendzie.
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Neostrada na próbę

@Piotrekk85Wiem, że była sam chciałem ostatnio przejść, ale i tak czekam na info od ciebie.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Neostrada na próbę