- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moj Funbox
Witam. Chcialbym sie dowiedziec dlaczego w aplikacji Moj Funbox w opcji moja siec: dostep do internetu jest zaznaczony czerwonym trojkatem.
Na zamieszczonym zdjeciu widac to o co pytam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moj Funbox
@Christos83 oznacza to nie mniej, nie więcej tyle co w tym wątku https://nasz.orange.pl/t5/Modemy-i-routery/Aplikacja-modemu-m%C3%B3j-funbox-co-oznacza-wykrzyknik/m-...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moj Funbox
Edyta do mojego poprzedniego wpisu, @Christos83 mały błąd z mojej strony ponieważ ten czerwony znaczek przy dostępie do internetu może wskazywać na pewne problemy z połączeniem internetowym, zaś czerwony znaczek przy modemie wskazuje na brak niektórych usług i to jest prawidłowa odpowiedź, raz jeszcze sorki za niezamierzone wprowadzenie w błąd. Prawidłowo to powinno wyglądać tak (znaczek przy modemie wskazuje na brak niektórych usług właśnie, w tym przypadku TV i TEL.)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moj Funbox
Ale poza tym efektem wizualnym wszystko działa OK?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moj Funbox
@Christos83 od obrazków ważniejsze są diody na funboxie. Jeśli wszystko działa to możesz się tym nie przejmować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moj Funbox
@marder , w aplikacji jest diagnostyka internetu i na moim przykładzie powiem, że diody na zielono były, a na lapku mniej więcej ten sam obrazek kuli ziemskiej, że brak internetu. Nie zaszkodzi, a pomoże😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moj Funbox
@bronzub jeśli internet był to obrazek nie miał żadnego znaczenia a nawet wprowadzał w błąd.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moj Funbox
Przy mojej neośce bywa różnie. Najpierw router wskazuje, że net jest, a w prawym dolnym rogu laptopa brak połączenia. Gdy najadę na ikonkę, to dopiero się łączy Livebox z dostępem do internetu. Gdybym zaraz po pojawieniu się na zielono netu chciał odpalić stronkę, to się nie połączę. Tak mocno mi muli, zanim zaskoczy połączenie. A na smartfonie Łącze do Windows dopiero po kolejnej chwili łączy po Wi Fi. Muszę się wykazać cierpliwością, bo te wszystkie aplikacje, łącznie z FunBox mają jakieś schizy, jakby były naćpane😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz