- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć jestem tu nowy. Mam już doprowadzony światłowód. Dziś była ekipa. Jest to jakieś bezpłatne doprowadzenie światłowodu do domu. Wszystkich sąsiadów podłączają (domy jednorodzinne). Dzwonił do mnie jakiś pan i pytał czy jestem zainteresowany. Jak długo trwa od momentu doprowadzenia do domu a kiedy będę mógł korzystać z internetu światłowodowego?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
szklana kula mówi mi ze 6 kwietnia ma się uruchomić broniewskiego. przyłącze masz wiec dość szybko powinni montera przysłać z umowa 2-3 dni od oddania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam już światłowód w mieszkaniu. Kiedy będę miał internet?
@mistela222 jeżeli realizacja z programu POPC, to będzie trzeba jeszcze uzbroić się w cierpliwość. Przed oddaniem sieci nie będzie można dokonać podłączenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mistela222 to musisz ustalić właśnie z handlowcem. Jeśli wykonywana jest instalacja, to OPP powinno być już gotowe ( punkt dystrybucyjny- skrzynka) .
Idź za kablem i fotnij jak będziesz mógł gdzie się kończy.
Zerknij czy jesteś na liście https://www.hurt-orange.pl/operatorzy-krajowi/popc-nabor-i-i-ii/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli jeszcze nie podpisałeś umowy z OPL to zrób to jak najszybciej, dzięki temu lada dzień przyjadą monterzy i zainstalują Ci internet 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, chodzi o POPC. Jeden z gości, którzy dziś kopali u mnie mówił, że może koło miesiąca. Zaczęli na ulicy kopać jeszcze w zeszłym roku i mówili wtedy, że w styczniu, ale "przyszła" zima.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś podpisywałem jakby zgłoszenie do przyłączenia i coś jeszcze. Zupełnie się na tym nie znam. światłowód mam już w środku w domu. Pan który go prowadził mówił, że będę miał takie gniazdo jak od telefonu. Otrzymałem sms, miałem wejść na adres i potwierdzić chęć podpięcia. Otrzymałem potwierdzenie o przyjęciu deklaracji i jej numer. Kiedy oddamy inwestycję skontaktuje się z tobą konsultant i dopełni formalności. Taki tekst w wiadomości. Pomyślałem, że może ktoś orientuję się ile może to trwać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jest możliwość sprawdzenia kiedy się zakończy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak @agat13 napisał, sprawdzaj https://www.hurt-orange.pl/operatorzy-krajowi/popc-nabor-i-i-ii/ w rozwijanej pozycji "Informacje ogólne dla POPC II" pojawiają się pliki z nowymi adresami. Tam szukaj siebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki wielkie za pomoc.
- « Poprzedni
- Następny »