Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Internet mobilny dla firm nie działa. Zdjęty kod PIN ale nic to nie zmienia. Co zrobić?

ROZWIĄZANE
martyna31
Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy

Internet mobilny dla firm nie działa. Zdjęty kod PIN ale nic to nie zmienia. Co zrobić?

Bardzo dziękuję Zeusek. Jutro pojadę do firmy i tak zrobięEmotikon: Mrugający 

marcin0216
Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy

@atlas_cudownapisał(-a)

Aaa... to o to chodzi. Konsulat  zmienił Ci strefę domową... To faktycznie jest dodatkowo płatne. 

Tak, z tym, że 20 zł w aktualnych ofertach.

100 zł + sugestia późniejszego kontaktu w celu wyjaśnienia brzmi niepokojąco.

atlas_cudow
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

@marcin0216Nie znam cen... . Nigdy mnie to ingerowało...

martyna31

Wiadomość zawiera obraz

Zrobiliśmy to wszystko i nadal nie ma internetu. Założyliśmy nowy profil z ipv4 i nadal nic się nie zmieniło.

20250811_123359.jpg

arthur
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
Solution

A jak tę kartę z routera włożysz do telefonu, to na telefonie internet z niej działa?

Jeśli nie to albo wymień kartę sim na nową, albo reklamuj niedziałającą usługę na czacie orange

martyna31

Nie działa.

arthur
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

To zrób jak napisałem w poprzednim poście - karta może być uszkodzona, albo coś niewłaściwego z aktywacją usługi i niezbędna reklamacja