Internet mobilny dla firm nie działa. Zdjęty kod PIN ale nic to nie zmienia. Co zrobić?

ROZWIĄZANE

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 9
  • 18
  • 0

Internet mobilny dla firm nie działa. Zdjęty kod PIN ale nic to nie zmienia. Co zrobić?

Bardzo dziękuję Zeusek. Jutro pojadę do firmy i tak zrobię;) 

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 324
  • 1407
  • 33

@atlas_cudownapisał(-a)

Aaa... to o to chodzi. Konsulat  zmienił Ci strefę domową... To faktycznie jest dodatkowo płatne. 

Tak, z tym, że 20 zł w aktualnych ofertach.

100 zł + sugestia późniejszego kontaktu w celu wyjaśnienia brzmi niepokojąco. 😉

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2845
  • 12106
  • 74

@marcin0216Nie znam cen... . Nigdy mnie to ingerowało...

• 9
  • 18
  • 0

Zrobiliśmy to wszystko i nadal nie ma internetu. Założyliśmy nowy profil z ipv4 i nadal nic się nie zmieniło.

20250811_123359.jpg

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2204
  • 21

A jak tę kartę z routera włożysz do telefonu, to na telefonie internet z niej działa?

Jeśli nie to albo wymień kartę sim na nową, albo reklamuj niedziałającą usługę na czacie orange

• 9
  • 18
  • 0

Nie działa.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2204
  • 21

To zrób jak napisałem w poprzednim poście - karta może być uszkodzona, albo coś niewłaściwego z aktywacją usługi i niezbędna reklamacja