- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ilość wykorzystanych danych
Dzień dobry,
Czy przy światłowodzie z FunBox 3.0 można sprawdzić ile danych pobrałem w danym miesiącu/okresie rozliczeniowym?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafal_1983 tu masz podobny temat:
https://nasz.orange.pl/t5/Modemy-i-routery/FunBox-M%C3%B3j-Orange-licznik-danych/td-p/129762
Może już z przed kilku lat, ale podejrzewam, że nic się nie zmieniło w sprawie zliczania ilości wykorzystanych danych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafal_1983 z poziomu użytkownika nie. Takie dane widziane są w systemie technicznym, bo jak dzwoniłem w sprawie problemów z działaniem usług, informowano mnie ile GB zostało "zużytych" w trybie dobowym
Myślę, że cyklu miesięcznego nie ma, bo to niczego nie wnosi, a przecież tych cykli może być wiele, np rozliczeniowe...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafal_1983napisał(-a)Dzień dobry,
Czy przy światłowodzie z FunBox 3.0 można sprawdzić ile danych pobrałem w danym miesiącu/okresie rozliczeniowym?
Możesz, jeśli sam je sobie policzysz. FB nie udostępnia takich danych (i wątpię żeby je rejestrował). Ale nie ma zakazu samodzielnej rejestracji.
Z ciekawości: do czego chciałbyś te dane wykorzystać? Czysta ciekawość czy coś więcej?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafal_1983 dostępu do statystyk klient nie ma i konsultant tego raczej nie poda, to kwestia techniczna, jak jest coś nie tak to BOK Orange sprawdza, ale tego ci nie udostępni.
Komputer z Windows ma takie statystyki i każde inne urządzenie (telefon przykładowo), trzeba by to na bieżąco spisywać, bo FunBox tego nie ma,