- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Niedługo kończy mi się umowa na świadczenie usług noestrada 20Mb/s. Chciałem przedłużyć umowę i dostać gadżet za 1zł. Czy jest gdzieś lista dostępnych gadżetów, czy mogę wybrać tylko ten, który wyświetla mi sie na stronie sklepu orange?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gadżet oraz przedłużenie
@piter668 oczywiście, że wybrać można tylko z dostępnych... Co gorsza czasem bywa tak, że gdy już przyjdzie czas na dostarczenie gadżetu, okazuje się że w tej chwili wczesniej wybranego (dostępnego) nie ma w magazynie... Wówczas powstaje możliwość zmiany na aktualnie dostęny bądź potrzeba wyrażenia zgody na opóźnienie w przysłaniu gadżetu. Z mojego doświadczenia wynika, że w takich okolicznościach braku trzeba się dopominać, dzwonić do BOK.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gadżet oraz przedłużenie
Dziękuję Ci za szybką odpowiedź, niestety zaproponowane przez firmę "dostępne" gadżety są mało satysfakcjonujące da mnie. Co gorsza przy podaniu mojej lokalizacji ale zmiany opcji z przedłużenia umowy na nową usługę wyskakują mi zupełnie inne (w tym jeden, którego bym chętnie wziął). Czy można w takim razie "coś zdziałać" poprzez infolinię Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gadżet oraz przedłużenie
piter668 napisał(-a):Dziękuję Ci za szybką odpowiedź, niestety zaproponowane przez firmę "dostępne" gadżety są mało satysfakcjonujące da mnie. Co gorsza przy podaniu mojej lokalizacji ale zmiany opcji z przedłużenia umowy na nową usługę wyskakują mi zupełnie inne (w tym jeden, którego bym chętnie wziął). Czy można w takim razie "coś zdziałać" poprzez infolinię Orange?
@piter668 Tak mozna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gadżet oraz przedłużenie
Rozważ proszę, czy któryś z wpisów nie zasłużył na szlachetne miano: 'Zaakceptuj jako rozwiązanie' 🙂
Pozdrawiam,
Rafał