- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu na osiedlu domków jednorodzinnych
Z drugiej strony szanuję każdego operatora, który inwestuje w sieć a nie wydaje kasy na biurowce i marmury. Jak nie raz pisałem pracowałem w call center u Tele2/Netii/Playa/Orange. Tak naprawdę pierwszy raz poczułem, że część firm tylko spija "kasę z rynku" kiedy była ta reklama tele2 https://www.youtube.com/watch?v=EQqOq88xEIM Ludzie masowo zaczęli dzwonić na infolinię tele2 po każdej emisji reklamy, bo nie mieli szans na internet w TPsie. Niestety Tele2 oferowało jedynie BSA (internet na kablach tp). Minęło od tej reklamy 10 lat a cały czas w Polsce dla wielu ludzi marzeniem jest stabilny internet 1Mbits za 15 zł. Sorry, ale ja mam perspektywę wsi zabitej dechami w warmińsko-mazurskim. Prognozy demograficzne pokazują, że ludzie przenoszą się do miast, więc to jeszcze niżej w szansie na światłowód/stabilny internet w jakiejkolwiek firmie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak wygląda test po kablu z UPC http://www.speedtest.net/my-result/a/3012390340
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też wysłałem e-maila i taka odpowiedz
Szanowny Panie,
Dostępność usług światłowodowych w swojej lokalizacji może Pan sprawdzić na stronie:
https://www.orange.pl/zamawiam-swiatlowod
Pozdrawiamy
Biuro Prasowe Orange Polska
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie w okolicy też są dwa bloki (w tym mój), które aż się prosiły o światełko, bo Orange mialo tu monopol. I jak już w ktorymś temacie pisalem, UPC u Nas zawitało i zabrała od grudnia 2016r. ponad połowę klientów Orange, które u Nas oferuje VDSL'a z zabójczą prędkością 25-30Mb/s i to po wyżej cenie jak UPC 120Mb/s! Więc nie rozumiem polityki Orange, bo ucieklo im z 60 klientów przez rok i jak w 2018 nie wprowadzą światła, to UPC będzie miało z 90% klientów.
Ja za 82zł mam neta 60Mb/s i full programów bez dodatkowych płatnych pakietów (prócz elevenów, które dali za free).
Prędkość zawsze taka sama, żadnych zerwań internetu i telewizja kryształ.
aha i o osiedlach domków na przeciwko nie wspomnę. a światełko w nowych osiedlach już jest, 500m dalej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrek. Ja płacę bardzo mało. 150zł za radiówkę 30/10 + 80zł CPolsat. =230zł.Co będę miał za te pieniądze w UPC, lub Orange?. Nie ma takiego pakietu 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »