- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bratkowice 439 - Brak zasięgu w systemie Orange, mimo obecności w SIDUSIS (POPC)
Dzień dobry, mam problem z dostępnością światłowodu w Bratkowicach 439. Mapa rządowa pokazuje, że mój dom jest w zasięgu (inwestycja POPC od Voice Net), ale w systemach Orange adres jest niewidoczny. Pani na czacie sugerowała brak umowy z właścicielem kabla. Czy moderatorzy mogą zweryfikować, czy faktycznie nie możecie tam świadczyć usług na łączach BSA? Mam u Was duży pakiet Orange Love i chciałbym go utrzymać.
W załączniku przesyłam screeny z mapy i rozmowy z czatu.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bratkowice 439 - Brak zasięgu w systemie Orange, mimo obecności w SIDUSIS (POPC)
@leodime123 z Twojego screena nie wynika, którzy operatorzy świadczą usługi pod Twoim adresem, pytaj w Voice-Net najprawdopodobniej jeszcze nie wszystkie sprawy dopięte po między operatorami. Ja długo "walczyłem" z VN zanim internet zaczął działać na ich kablach.
Wg strony na którą się powołujesz, ani VN, ani Orange nie świadczą na ten moment usług światłowodowych pod tym adresem, więc sieć pewnie jeszcze nie gotowa:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak masz racje, tu dołączam dwóch operatorów na zdjęciach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@leodime123 zgłosiłeś zapotrzebowanie przez stronę internet.gov.pl?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut tak, oczywiście. Teraz czekam na odpowiedź, ale raczej nie będzie to tak szybko nie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@leodime123 wg tego co widać możesz próbować w NEXET jeśli chodzi o światłowód.