- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak prezentu za przedłużeniu umowy neostrada
Dzień dobry
Chciałbym sie zorientować czy jest możliwość upomnienia się o prezent za przedłużenie usługi neostrada ponieważ konsultant w salonie orange w m1 Kraków w ogóle nie poinformował o tym mojego ojca który przedłużał już kolejną umowę jednak jest to osoba starsza i nie zna w 100% promocji orange. Chciałbym wiedzieć czy jest sens w ogóle znow stac 50 min w kolejce i upomnieć sie o to co powinno się należeć klientowi.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@skilersJaki to miał być prezent za przedłużenie umowy ? Takie prezenty dostajesz tylko przez stronę lub telefonicznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dysk zewnętrzny GOODRAM 320 GB za 1 zł. telefonicznie dzwoniąc na numer 510 700 700 zostałem spławiony prze konsultantke powiedziała mi ze takie sprawy jak przedłuzenie umowy mam załatwić w salonie. a na stronie doliczona była opłata 10zł miesiecznie za modem FunBox (nie dało sie wybrac opcji bez modemu lub jej nei znalazłem). ale jesli naprawde w salonie nie daja tego prezentu no to temat do zamkniecia. ale dodam że jestem zawiedziony firmą orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na infolinii czy w salonie nie zawsze są dostępne gadżety.
Jeśli aneks został już podpisany, to pracownik salonu nie ma jak wydać gadżetu. Można złożyć skargę, ale nie wiem czy coś pomoże.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A może ktoś podrzucić mi dobrą radę, jak mam skutecznie wyrwać z gardła ORANGE należny mi gadźet do umowy zawartej w październiku 2016 r. ? Do dnia dzisiejszego, pomimo kilku rozmów z BOA (infolinia) i dwóch reklamacji / skarg zarejestrowanych w systemie - realizacji dostawy tabletu brak !!! Czy to aby nie jest niewywiazaniem się z umowy w myśl przepisów k.c.? Bo jeżli jednak jest, to może trzeba wypowiedzieć taką umowę ? lub zainteresować tym faktem UOKiK ? Z taką ignorancją oeratora spotykam się pierwszy raz, dlatego bardzo proszę o pomoc, z góry dziekuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A jaką masz odpowiedź? nie ma gadżetu na magazynie czy o coś innego chodzi?