- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak internetu stacjonarnego
@Grubson007 podbijam to co mówi kolega @agat13 , ja bym spróbował jeszcze resetu do ustawień fabrycznych tym przyciskiem z tyłu modemu z napisem reset (zapałką lub wykałaczką wcisnąć, przytrzymać 10 sekund i puścić)
co do strony downdetector to jest to strona ogólna bez podziału na regiony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@123459napisał(-a)Mam ten sam problem, internet światłowód okolice Nowego Sącza
Chyba jest awaria światełka u Was, na stronę Orange - bieżące problemy i awarie | Downdetector od godziny są zgłoszenia z okolic. Zgłaszaliście do Orange awarię?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet wrocił po kilkunastu godzinach, ale zanim wrócił próbowałam co kilka godzin odłączac z prądu, ale to nic nie dawało , na fanbox świeciła się pomarańczowo biala kontrolka na przemiennie migająca, próbowałam też zglosic awarie do orange poprzez czat, ale niestety nie pracują dziś, a na infolinię ciężko się dodzwonić, poza tym rozmowa odpłatna.
Na chwilę obecną internet jest
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@123459 z opisu diod wnioskuję że posiadasz FunBox 6 a status (zachowanie) diod świadczyło o braku połączenia z internetem i problemem z konfiguracją - czyli problemy na sieci/centrali. Co do czatu to zgłoszenie można zrobić Maxowi (sztucznej inteligencji) i też zostanie przyjęte. Dobrze że wszystko u Ciebie już jest ok, tylko mała prośba, w razie problemów gdybyś kiedyś miała i szukała pomocy na forum to prosimy o trochę szczegółów np. jaka nazwa usługi, jaki modem/router, jak zachowują się diody, jakie są komunikaty na stronie konfiguracyjnej modemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiało jak cholera to nie ma co się dziwić że mogą pojawiać się lokalne problemy.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »