- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak Internetu - czerwona dioda przy @
@Piotrekk85 własnie kolega nie chce bota a dziś dział tylko infolinia 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 jak nie dawno dzwoniłem bo uszkodziło mi się gniazdko tez podawałem ł ten kod 6 cyfrowy uwzięli się na ten kod 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie jestem wstanie wysłać Wam screena rozmowy z tym botem ale bot napisał: Zarejestrowaliśmy awariè masową na tej linii.
Tu pojawia się moje kolejne pytanie, bo wchodząc w zakładkę wsparcie pod 192. mam takie coś: Brak połączenia z internetem. Wprowdź poprawnie login Neostrady i hasło - zakładka zaawansowane, połączenie z internetem.
Próby uwierzytelniania nie udają się i czy być może wywaliło mi to hasło? Dodam że dobre kilka lat temu miałem tego typu sytuację i dopiero kontakt z BOK i wygenerowanie nowego hasła pomogło. Czy po tym co odpisał mi bot kontakt z BOK może być moim jedynym rozwiązaniem problemu, a może gdy naprawią awarię to nie będę musiał nic robić. Strasznie niefortunnie się to trafiło, że wypadło to na dzień wolny od pracy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak powiedział kolega jest to awaria masowa wszy priorytet musisz czekać infolinia nic tu nie zrobi:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kaderian , a może bot ma masową awarię? Drony, nasłuch, myśliwce i pancerniacy działają dzisiaj na zwiększonych obrotach, więc może wystarczy tylko restart routera i standardowe admin oraz oznaczenia z klucza WPA ze spodu naklejki wystarczą?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim co najmniej 3 osoby z mojego miasta nie licząc mnie mają ten problem, więc niemozliwe ze nam wszystkim routery odwaliły taki numer w tym samym czasie 😕
W momencie pisania tej odpowiedzi byłem na spacerze z psem. W magiczny sposób po powrocie moim oczom ukazał się widok świecącej się na zielono diody od Internetu. Po 17 godzinach Orange rozwiązało mój problem, a Wam dziękuję za wszelkie próby pomocy.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »