- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód Youtube problem
Jeśli nie ma stałego problemu, to jak pisałem, problemy na serwerze, to nie wina dostawcy netu, jakby była usterka, to byś serwisu YouTube nie oglądał, tyle w temacie @Szkieletor 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange bierze teraz YT z content popa w Polsce, nie powinno być zacięć. Spróbuj pominąć swój router i testować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No problem na serwerze tylko filmik nie rusza, daje net mobilny i rusza od razu
Tak samo jak się zablokowało na amen pobieranie z Google Play na telefonie, wcale nie ruszalo, strony się jednak otwierały. Przełączenie na lte w telefonie i google play działał momentalnie.
Reset fumboxa i działało zazwyczaj. Wymienilem go na nowy i dziś go samo się stało eh.
-----
Co to znaczy "pomiń swój router i testuj"? Jestem raczej laikiem
Teraz pobieranie aplikacji np zobaczcie. Długo nie ruszała, ruszyła, stoi na 97 procent.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pisałeś że masz w Funboxa wpięty inny router, weź go odłącz i spróbuj parę dni na Funboxie bezpośrednio.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Szkieletor też mam FB 6, net 600/100 u mnie wszystko działa ok, zarówno filmy na YT jak i pobieranie apek z GP żadnych zacięć więc to raczej nie wina światełka od Orange ani FB 6. Spróbuj jak radzi @-brtk- odepnij ten drugi router, może to jego wina.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok, pokombinuje z nim.
Na stałe nie mogę go odłączyć eh, zabija mnie pozostali 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Szkieletor Jak masz tam jakieś cuda jeszcze podłączone to wszystko może się zdarzyć. Orange nie odpowiada za to co klient sobie w domu podłączył dodatkowego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko u mnie śmiga bez jakichkolwiek zacięć. Mam 600 Mb/s.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja z kolei mam 1 Gb/s i zadnych problemow z YT natomiast z google play tak - zdarzaja sie takie dni ze przez caly dzien nie idzie nic pobrac to sie wreszcie wkurzam bo chce kupic jakac aplikacje a skoro sie nie da to wpisuje w google nazwe aplikacji plus - mod ,premium - i po bolu. Nie chca zeby u nich kupic to sa inne rozwiazania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja też zauważyłem czasami problem z aplikacjami w sklepie Play, włączam pobieranie, kręci się kółeczko, mieli i nic, przełączam na dane komórkowe i rusza pobieranie.