- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Czy w niedzielę salony są otwarte?
Stronie internetowej https://warszawa.open-closed.pl/orange-godziny-otwarcia-al-jerozolimskie-179 mówi, że jest otwarty
Ale strona https://salony.orange.pl/pl/orange-warszawa-blue-city-27027 mówi, że jest zamknięte.
Proszę mi powiedzieć, które z nich jest prawdziwe?
Chcę odebrać kartę Orange Flex. Gdzie można to zrobić w niedzielę poza salonami, jeśli są zamknięte?
Z góry dziękuje za twoją pomoc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@gwynbleidd2022 Sugerowałbym szukanie u źródła czyli na stronie Orange Salon Orange Warszawa Blue City | Orange - Światłowód, Smartfony, Telefony Komórkowe
Na dole naszej strony w zakładce na skróty jest link "znajdź salon" wraz z kontaktem-warto spróbować zadzwonić i spytać
Mam jednak potwierdzenie od znajomego pracującego w Salonie, że w niedziele prócz handlowych Salony są zamknięte i nie ma możliwości odebrania karty tym bardziej, że SIM-kę trzeba odebrać osobiście
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Salony Orange w niedzielę - czy są otwarte?
@gwynbleidd2022 w niedzielę salony są zamknięte. Mogą być otwarte w galeriach, jeśli niedziela jest handlowa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@gwynbleidd2022 Sugerowałbym szukanie u źródła czyli na stronie Orange Salon Orange Warszawa Blue City | Orange - Światłowód, Smartfony, Telefony Komórkowe
Na dole naszej strony w zakładce na skróty jest link "znajdź salon" wraz z kontaktem-warto spróbować zadzwonić i spytać
Mam jednak potwierdzenie od znajomego pracującego w Salonie, że w niedziele prócz handlowych Salony są zamknięte i nie ma możliwości odebrania karty tym bardziej, że SIM-kę trzeba odebrać osobiście
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Salony Orange w niedzielę - czy są otwarte?
@gwynbleidd2022 Arte SIM FLEX możesz zamówić w aplikacji, dostarczy ja bezpłatnie kurier pod wskazany adres.