- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój pierwszy post na forum - Nie myślałem że od "TEGO" będę musiał zacząć ale co tam - Do rzeczy:
W mojej okolicy niedawno położyli światłowód orange i przymierzam się do podpisania umowy: Na próbę / czy na dłużej (To się okaże w praniu) żeby zobaczyć jak to wasze "światełko" sprawdza się w praktyce.
Z doświadczenia wiem że ZANIM cokolwiek podpiszesz dobrze by było najpierw przeczytać regulamin żeby wiedzieć na co konkretnie się decydujesz w związku z tym moje zasadnicze pytania:
- Skąd pobrać pełny regulamin dot. usługi Orange światłowód?
- Czy można pobrać też wzorzec umowy jaką się podpisuje kiedy decyduje się na konkretną usługę?
Bo czy się zdecyduję to jeszcze nie wiem - Najpierw chciałbym obejrzeć dokumenty, oprócz tego rozglądam się tutaj po całym forum żeby się jak najwięcej dowiedzieć, poznać też wady i zalety usług orange żeby nie wpakować się w bagno na 2 lata bo "Za zerwanie umowy przed terminem będzie kara w wysokości (xxx) złotych"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Regulamin usługi Orange światłowód
Hmmm....Dobra - Mamy jakiś trop
Przejrzę i zobaczę co uda się z tego "wyłuskać"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jednakowoż, jeśli nigdy nie korzystałeś z usług na FTTH to nie ma możliwości żeby to ci się nie spodobało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z FTTH to "Już" korzystam tyle że teraz mam światłowód od naszego lokalnego ISP a z orange - To jeszcze przede mną 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@M_Scofield zawsze możesz na stronie internetowej sprawdzić ofertę i rozpocząć zamawianie usługi. Przed akceptacją do pobrania będzie regulamin i umowa, ale nie musisz jej zatwierdzać. Będzie za to możliwość jej dokładnego przejrzenia.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@M_Scofield zawsze możesz na stronie internetowej sprawdzić ofertę i rozpocząć zamawianie usługi. Przed akceptacją do pobrania będzie regulamin i umowa, ale nie musisz jej zatwierdzać. Będzie za to możliwość jej dokładnego przejrzenia.