Regulamin usługi Orange światłowód – warunki i zasady korzystania

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 26
  • 62
  • 0

Mój pierwszy post na forum - Nie myślałem że od "TEGO" będę musiał zacząć ale co tam - Do rzeczy:

W mojej okolicy niedawno położyli światłowód orange i przymierzam się do podpisania umowy: Na próbę / czy na dłużej (To się okaże w praniu) żeby zobaczyć jak to wasze "światełko" sprawdza się w praktyce.

Z doświadczenia wiem że ZANIM cokolwiek podpiszesz dobrze by było najpierw przeczytać regulamin żeby wiedzieć na co konkretnie się decydujesz w związku z tym moje zasadnicze pytania:

- Skąd pobrać pełny regulamin dot. usługi Orange światłowód?

- Czy można pobrać też wzorzec umowy jaką się podpisuje kiedy decyduje się na konkretną usługę?

Bo czy się zdecyduję to jeszcze nie wiem - Najpierw chciałbym obejrzeć dokumenty, oprócz tego rozglądam się tutaj po całym forum żeby się jak najwięcej dowiedzieć, poznać też wady i zalety usług orange żeby nie wpakować się w bagno na 2 lata bo "Za zerwanie umowy przed terminem będzie kara w wysokości (xxx) złotych"

* Temat przeniosłem z kategorii Internet domowy (etykiety: klient indywidualny, Orange Światłowód) - Wiktor

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 13882
  • 129
7 ODPOW. 7

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 13882
  • 129

• 26
  • 62
  • 0

Regulamin usługi Orange światłowód

Hmmm....Dobra - Mamy jakiś trop

Przejrzę i zobaczę co uda się z tego "wyłuskać"

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 424
  • 1538
  • 4

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8676
  • 35090
  • 293

Przezorność godna pochwały.
Jednakowoż, jeśli nigdy nie korzystałeś z usług na FTTH to nie ma możliwości żeby to ci się nie spodobało.

• 26
  • 62
  • 0

Z FTTH to "Już" korzystam tyle że teraz mam światłowód od naszego lokalnego ISP a z orange - To jeszcze przede mną 🙂

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

@M_Scofield zawsze możesz na stronie internetowej sprawdzić ofertę i rozpocząć zamawianie usługi. Przed akceptacją do pobrania będzie regulamin i umowa, ale nie musisz jej zatwierdzać. Będzie za to możliwość jej dokładnego przejrzenia.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 322
  • 1398
  • 33

@ketrasaArturnapisał(-a)

@M_Scofield zawsze możesz na stronie internetowej sprawdzić ofertę i rozpocząć zamawianie usługi. Przed akceptacją do pobrania będzie regulamin i umowa, ale nie musisz jej zatwierdzać. Będzie za to możliwość jej dokładnego przejrzenia.

Podobnie na infolinii, jeśli wybierzesz e-umowe. Masz 2 dni robocze na zapoznanie się na spokojnie i zatwierdzenie umowy.