- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety TV
Ogólnie dzięki za pomoc, kupiłem Canal+ Select za 39,99 i faktycznie przyjechał kurier i trzeba było podpisywać nową umowę. Teraz mam kolejny problem, mianowicie... Mam ten Canal+ Select i działają tylko dwa kanały... Canal+ Film i Family, przy reszcie pisze, że nie wykryto sygnału... To chyba nie jest wina anteny skoro te dwa działają a reszta nie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety TV
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety TV
rafae--l-1-2-3 napisał(-a):Ogólnie dzięki za pomoc, kupiłem Canal+ Select za 39,99 i faktycznie przyjechał kurier i trzeba było podpisywać nową umowę. Teraz mam kolejny problem, mianowicie... Mam ten Canal+ Select i działają tylko dwa kanały... Canal+ Film i Family, przy reszcie pisze, że nie wykryto sygnału... To chyba nie jest wina anteny skoro te dwa działają a reszta nie?
@rafae--l-1-2-3 Z tą pewnością co do ustawienia anteny nie przesadzałbym, niektóre z kanałów, zwłaszcza HD wymagają super precyzyjnego ustawienia, co można zaobserwować przy kiepskiej pogodzie, niektóre z kanałów można oglądać innych już nie... a jeśli nie samego talerza i konwertera, to nawet kabel może czasami się poluzować, wielokrotnie doświadczałem tego na CP.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety TV
Zrobiłem to odświeżanie, było włączone na TVP1 nawet przez jakąś godzinę. Ogólnie to dzięki za pomoc, ogarnę antenę w poniedziałek dopiero. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety TV
Czyli jeśli chcę oglądać eleven na sat. to muszę wykupić nc+ ?
Dziwne trochę bo nie widzę kanałów eleven dostępnych w ofercie nc+.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety TV
Aby oglądać Eleven po SAT musisz wykupić Canal+ np. Select, teraz promocja przy 24 mc za 29 zł i dopiero Eleven za 15 zł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety TV
mi4 napisał(-a):Gdzie jest dostępna ta promocja? Na stronie nic nie widać.
@mi4, na tej stronie nic nie widziałeś?