- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet Start+ na IPTV
@BORAXnapisał(-a)Gdy modem nie złapie jeszcze sesji PPPoE, to TV rusza.
A jakiego masz FunBoxa?
Bo ja mam FunBoxa 2.0
Kiedyś jak miałam FunBoxa 1.0 tego stojącego to też telewizja działała bez zalogowania do neostrady, a od wymiany na FunBoxa 2.0 muszę czekać aż zaloguje się do neostrady.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet Start+ na IPTV
@fHe9z3p Ja akurat nie mam usługi TV, ale zaobserwowałem to na conajmniej kilku Funboxach 2.0(do miedzi i światła), na Funboxach 3.0 również. TV zaczyna działać szybciej niż internet, a na Funboxie mryga czerwona dioda @(sesji PPPoE).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet Start+ na IPTV
Pakiet Extra+ jest dostępny zarówno w telewizji IPTV jak i DTH, jest to bogatszy odpowiednik pakietu bogateego. Być może trafiłeś na kogoś mało ogarniętego albo kogoś kto zlał temat bo mu extra+ nie zalicza celu czy premii. Zajdź do pierwszego lepszego salonu i zapytaj o pakiet Extra+ to Ci jeszcze podziękują, bo zaliczy im to sprzedaż. Extra+ kosztuje 29,99 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet Start+ na IPTV
Ogólnie pakiet start+ robił szał w okresie listopad-grudzień można go było dostać na rok w prezencie, teraz nikt go nie chce wypisywać bo nikomu to nie zalicza sprzedaży, ale extra+ w salonie dostaniesz od ręki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet Start+ na IPTV
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet Start+ na IPTV
Ale np. jakby ktoś chciał TVP HD, to wolałby comfort+ niż extra+
Bo dopłacanie 30zł dla samego TVP HD jest bez sensu, a comfort+ to chyba byłaby dopłata 20zł i przy tym zyskałby też np. nicktoons
- « Poprzedni
- Następny »