- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta orange
Mam tabele od Orange w ktorej sa ceny telefonow. Czy oplata miesieczna (np 50zł/mc) to oplata za sam telefon miesiecznie czy za telefon oraz abonament?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta orange
Z tego co widzę w tabeli masz usługę wraz z urządzeniem, więc są to ceny z np telefonem. Jedyne co może dojść to opłata aktywacyjna...
Pozdrawiam
Maciej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta orange
Czyli dajmy na to biore abonament 39.99 zl. Chce huawei p8 lite. Place za niego jednorazowo 189zł a potem co miesiac za abonament i rate 55 zł? W to 55 zl jest wliczona kwota abonamentu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta orange
Tylko zwróć uwagę, że abonament jest dosyć niewielki... tam masz tylko 200minut/sms na komórki +300 MB na net
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta orange
lluszczek napisał(-a):Mam tabele od Orange w ktorej sa ceny telefonow. Czy oplata miesieczna (np 50zł/mc) to oplata za sam telefon miesiecznie czy za telefon oraz abonament?
To masz wysokość pierwszej wpłaty i opłatę miesięczną, czyli sumę kwot abonamentu, rabatu oraz miesięcznej raty za sprzęt. Jeżeli zawierasz umowę o świadczenie usług telekomunikacyjnych lub aneksu na 24 miesiące, to tutaj nie jest uwzględniony rabat dostępny w promocji "Orange Open Extra".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta orange
A moglbya mi wytlumaczyc dlaczego w takim razie za alcatela tego pierwszego na liscie do zaplaty jest 30 zl miesiecznie skoro sam abonament to 40 zl?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta orange
lluszczek napisał(-a):A moglbya mi wytlumaczyc dlaczego w takim razie za alcatela tego pierwszego na liscie do zaplaty jest 30 zl miesiecznie skoro sam abonament to 40 zl?
@lluszczek,Wejdź sobie w interesującą Cię zakładkę: orange.pl>Dla osób prywatnych>Telefony i urządzenia>Smartfony i telefony. Ja tam nie widzę tego modelu, stąd jest 39,99 za m-c. Ustaw zresztą sam: