Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Światłowód, Telefon stacjonarny i Haracz 15zł.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

@Robert84MK: Orange nie sprzedaje przez telefon dla osób prywatnych. Póki nie masz papierów może Ci przedstawić inną lub jej nie realizować.
Robert84MK
Poziom 12, Tropiciel Przestworzy

Kierus57 wystarczy sprawdzić swój adres online na stronie Orange jak dałem adres 2/1 lub 2/2 to dolicza opłatę a jak dałem 2/3 to już opłaty system nie dolicza.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Zawsze możesz złożyć reklamację i powołać się na prawo budowlane. Obecna definicja zabudowy jednorodzinnej jest bardzo "wąska".
Robert84MK

Piotrekk85 zawsze mogę podać 2/3 jako adres licząc 2/1 piwnicę, 2/2 parter i 2/3 pierwsze piętro.

Kierus57
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

@Robert84MKnie za specjalnie bym przywiązywał wagę do systemu Orange. Dom, w którym mieszkam w systemie Orange nie ma możliwości korzystania ze światła, a ja go jednak posiadam.

Robert84MK

Kierus57 chyba Orange coś pozmieniało bo jeszcze wczoraj system naliczał opłaty dla 2 mieszkań a teraz niezależnie ile się wprowadzi to system dodaje 14.99zł

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Niedługo ruszy promocja w jednym z marketów budowlanych: kup ściankę z kartongipsu i płać mniej za światłowód w Orange Emotikon: Szczęśliwy
Highlighted
Robert84MK

To trochę dziwne bo koszta instalacji światłowodu zarówno w bloku jak i domku jednorodzinnym wynoszą tyle samo jedynie z bloku Orange może więcej zyskać ze względu na większa ilość mieszkańców. Czyli jest to zwykła dyskryminacja mniejszych zabudowań.

Kierus57
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

@Robert84MKnapisał(-a)

Kierus57 chyba Orange coś pozmieniało bo jeszcze wczoraj system naliczał opłaty dla 2 mieszkań a teraz niezależnie ile się wprowadzi to system dodaje 14.99zł

To by oznaczało,że dla domów jednorodzinnych o ilości mieszkań 154( tzw bloki) Orange rozpoczął naliczanie opłat. Sprawdź proszę, czy przy adresie który wpisywałeś ale dodając numer lokalu np. 54 też nalicza.

Robert84MK

U mnie w końcu kopią pod chodnikiem i zakładają światłowód. Ale te 15zeta mnie dość mocno wnerwiło bo planowałem wziąć Światłowód 600 ale w drugim roku to będzie aż (100zł + haracz 15zł) 115zł czyli 15zł po za maksymalny budżet na internet. A tak będę zmuszony brać Światło 300 ale to i tak będzie super bo teraz zwykła Neo wyciąga max 12mb/s