- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód, Telefon stacjonarny i Haracz 15zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kierus57 wystarczy sprawdzić swój adres online na stronie Orange jak dałem adres 2/1 lub 2/2 to dolicza opłatę a jak dałem 2/3 to już opłaty system nie dolicza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrekk85 zawsze mogę podać 2/3 jako adres licząc 2/1 piwnicę, 2/2 parter i 2/3 pierwsze piętro.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Robert84MKnie za specjalnie bym przywiązywał wagę do systemu Orange. Dom, w którym mieszkam w systemie Orange nie ma możliwości korzystania ze światła, a ja go jednak posiadam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kierus57 chyba Orange coś pozmieniało bo jeszcze wczoraj system naliczał opłaty dla 2 mieszkań a teraz niezależnie ile się wprowadzi to system dodaje 14.99zł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To trochę dziwne bo koszta instalacji światłowodu zarówno w bloku jak i domku jednorodzinnym wynoszą tyle samo jedynie z bloku Orange może więcej zyskać ze względu na większa ilość mieszkańców. Czyli jest to zwykła dyskryminacja mniejszych zabudowań.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Robert84MKnapisał(-a)Kierus57 chyba Orange coś pozmieniało bo jeszcze wczoraj system naliczał opłaty dla 2 mieszkań a teraz niezależnie ile się wprowadzi to system dodaje 14.99zł
To by oznaczało,że dla domów jednorodzinnych o ilości mieszkań 154( tzw bloki) Orange rozpoczął naliczanie opłat. Sprawdź proszę, czy przy adresie który wpisywałeś ale dodając numer lokalu np. 54 też nalicza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie w końcu kopią pod chodnikiem i zakładają światłowód. Ale te 15zeta mnie dość mocno wnerwiło bo planowałem wziąć Światłowód 600 ale w drugim roku to będzie aż (100zł + haracz 15zł) 115zł czyli 15zł po za maksymalny budżet na internet. A tak będę zmuszony brać Światło 300 ale to i tak będzie super bo teraz zwykła Neo wyciąga max 12mb/s