- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam , czy Cybertarcza zastąpi mi antywirusa Mcafee? Pytam ponieważ Cybertarcza ma taką samą cenę co abonament Mcafee.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bruno CyberTarcza tylko monitoruje ruch, jeśli złapiesz wirusa czy trojana to będzie alert, ale do skutecznej ochrony potrzebny antywirus, najlepiej z zaporą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
cybertarcza a mcafee
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
cybertarcza a mcafee
@brunonapisał(-a)Witam , czy Cybertarcza zastąpi mi antywirusa Mcafee? Pytam ponieważ Cybertarcza ma taką samą cenę co abonament Mcafee.
@bruno , cena Twojego bezpieczeństwa w sieci zależy od zasobności portfela. Cybertarczę masz darmową i płatną, o ile życzysz sobie takową włączyć na koncie w NMO. Stawka jest tam określona, a dodatkowo osobiście stawiałbym na lepszy program antywirusowy poza Mcafee. Ja mam np. Nortona na 5 stanowisk i darmową ochronę Cybertarczy na neo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bruno CyberTarcza tylko monitoruje ruch, jeśli złapiesz wirusa czy trojana to będzie alert, ale do skutecznej ochrony potrzebny antywirus, najlepiej z zaporą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
cybertarcza a mcafee
Ok dziękuję. Posiadam Mcafee Total Protection. Myślałem że Cybertarcza go zastąpi.A czym się różni płatna cybertarcza od darmowej?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
cybertarcza a mcafee
Darmowa to chyba na jakiś czas, bo z tego co wiem, ma być płatna, coś ala abonament, moim zdaniem dobry antywirus z zaporą to lepsza opcja, ale jak jest opcja za free ją mieć, to bierz @bruno 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
cybertarcza a mcafee
irek6311 Cybertarcza jest na abonament i podobnie mam z Mcafee od Orange dlatego pytałem o to czy to jest pełnoprawny program antywirusowy.Oba są w podobnej cenie .Czyli jeden program uzupełnia drugi .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
cybertarcza a mcafee
@brunonapisał(-a)irek6311 Cybertarcza jest na abonament i podobnie mam z Mcafee od Orange dlatego pytałem o to czy to jest pełnoprawny program antywirusowy.Oba są w podobnej cenie .Czyli jeden program uzupełnia drugi .
Dobrze główkujesz, oba programy to pewniejsze zabezpieczenie 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
cybertarcza a mcafee
@bruno , programy antywirusowe mają to do siebie, że się nie lubią", jak chociażby Defender w systemie Windows z tym zainstalowanym z zewnątrz. Rozważ, co się bardziej opłaca, czy oferowane z softem, czy swój płatny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
cybertarcza a mcafee
@Anonimakurat w tym temacie to nie problem, ba mam Norton Security i Defender aktywny, jakoś się nie gryzą 😉
- « Poprzedni
- Następny »