- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chciałam dzisiaj dodać nową kartę PAYBACK do mojego konta Orange. Wysłałam smsa pod 414 z numerem mojej karty Payback i dostałam odpowiedź, że mam dołączoną już inną kartę (moja stara, od dawna zgubiona i nieużywana) i mam "zalogować się na Mój Orange aby zmienić numer karty". Zalogowałam się i nie mogę znaleźć gdzie to się zmienia. Pomocy
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To jak tak tylko dodam dla potomności - jak można na chwilę obecną samemu zmienić numer karty Payback. W tym celu potrzebujemy konta w starym Mój Orange aka do konta Multibox/aplikacji mobilnej.
Jeśli nie wiesz czy posiadasz konto w starym serwisie, wystarczy, że wejdziesz na stronę przypomnienia hasła do starego serwisu i wpiszesz swój numer telefonu (bez spacji):
Jeśli pojawi się informacja o wysłaniu SMS-a to znaczy, że posiadasz konto także w starym serwisie. Podobnie jeśli dostaniesz opcje przypomnienia hasła - polecam przez SMS i ustalić nowe hasło, jeśli nie pamiętasz hasła do starego serwisu.
Masz konto:
Nie masz konta:
Jeśli nie masz konta, wystarczy, że klikniesz Zarejestruj się. Uwaga! Jeśli link nie działa, wyloguj się z konta - nie możesz założyć konta, jeśli jesteś już zalogowany (nawet do Nowego Mój Orange).
W rejestracji, wybierz koniecznie opcję Jestem klientem Orange i podaj swój numer telefonu bez spacji.
Gdy będziesz zalogowany do konta w starym serwisie, wystarczy, że przejdziesz do tej strony.
Tu możesz zobaczyć obecny, dopisać, zmienić jak i usunąć numer karty Payback.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana numeru karty Payback
Przed nr karty dopisałaś DOPISZ ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@olka7 , miałem taki sam problem ze starą kartą. PAYBACK support nie pomógł i zabuliłem za rozmowę. Dopiero za trzecim podejściem na czacie Orange, dołączyli aktualną do konta, a przy tym powiązali trzy usługi. To DOPISZ też nie zaskoczyło prawidłowo, więc przy kolejnych rozmowach na czacie, posiłkowałem się poprzednimi dwoma zapisanymi rozmowami. Wszystko istotne skrzętnie wklepałem do Worda i zaktualizowało mi na czacie Orange. Teraz tylko na PAYBACK sprawdzam punkty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, wysłałam DOPISZ + numer karty. I odpowiedzieli, że mam już dołączoną kartę, ale mogę zmienić numer karty na Mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spróbuje w takim razie z tym czatem, dzięki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A na stronę PAYBACK możesz się zalogować danymi starej karty ? Tam jest opcja dołącz kartę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety nie, zgubiłam starą kartę i nie mam nigdzie zapisanego jej numeru, więc nie mogę się zalogować ani połączyć kart
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No to faktycznie pozostaje kontakt z BOK, jeśli ten sms nie działa. Na stronie i aplikacji MO po zmianach nie znalazłem możliwości dopisania karty 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1